Maćeha – nova letnja turska serija

Podeli

Maćeha, odnosno Uvey Anne, je nova turska serija čija premijera se uskoro očekuje. Ovo nije klasična letnja serija, već veoma teška drama, u kojoj će se često preplitati tuga i radost. Maćeha je serija koja je nastala po istinitoj priči i upravo je to razlog zbog koga je publika željno iščekuje.

Maćeha – nova letnja turska serija
Printscreen/ΥοuTube/atvturkiye

Scenario potpisuje poznata Jasemin Kirbaš. Naime, upravo je scenaristkinja ta koja poznaje porodicu čiju priču je pretočila u TV seriju. Režiju je radila Jasemin Turmenli. Serija se radi pod okriljem ONN Medya.

Radnja turske serije Maćeha 2023

Radnja serije prati emotivnu priču oca koji je posvećen svojoj deci. Faruk, kojeg tumači Kutsi, je uspešan, inteligentan i harizmatičan. Diplomirani ekonomista je i supruga i deca su mu najvrednije u životu. Vlasnik je fabrike keramike.

Njegova supruga je Efsun, koju je oženio iz čiste ljubavi i zbog koje je prekinuo odnos sa svojom majkom. Efsun međutim sudbina nije mazila, pa je bolesna od neizlečive bolesti. Uz pomoć Faruka ona se stoički borila, ali nada je bila samo nada i ništa više.

Posle smrti supruge, Faruk ne razmišlja o drugoj ženi. Nastavlja život sa svojom decom i svoju suprugu i najveću ljubav čuva u svom srcu od zaborava.  

Međutim, sve će se promeniti zbog njegove asistentkinje Serap. Neće shvatiti njene namere. Takođe, u ovoj „igri“ će biti i Ipek, bliska prijateljica njegove pokojne supruge. Čovek kome je čast na prvom mestu osetiće se kao da se ruši njegov stav i postojanje.

Sa druge strane, kada shvati šta oseća Ipek, bliska prijateljica njegove pokojne supruge, dovoljno je savestan da oseti krivicu. Napor koji čini da ne osramoti Ipek je najveći pokazatelj njegove izbrušene duše i vrednosti koje pridaje ženama.

Trejler za seriju Maćeha moguće je pogledati na zvaničnom YouTube kanalu ATV.

Ko su glumci turske serija Maćeha?

Glavne uloge u seriji Maćeha igraju Kutsi i Hazal Kuckose. Pored njih tu su i Bengu Ergin, Aslı Tandogan, Ezgi Šenler, Ajšegul Gunaj, Hakan Eratik, Emin Gunenč, Ayšen İnci, Mihriban Er, İbrahim Šahin, Bengu Balta, Nehir Gokdemir, Doruk Ozturk, Ali Jerlikaja, Ecenaz Učer, Jasemin Nil Jılmaz, Ecenaz Učer, Dukgu Erokan, Goker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Kekuluoglu i veoma talentovana buduća nada glumačke pozornice Turske – Emir Kan Ozkan.

Kad počinje sa prikazivanjem serija Maćeha?

Serija Maćeha je krenula da se emituje na ATV kanalu 19.06. u 20:00 časova po turskom vremenu.

Gde možete gledati online tursku seriju Maćeha?

Tursku seriju Maćeha možete gledati online na platformi turskeserije.

 


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *