Maxton Hall – serija koji smo čekali!

Podeli

Dugo očekivana adaptacija trilogije romana Maxton Hall stiže na striming platformu Prime i obećava da će nas povesti na nezaboravno putovanje kroz misteriozni svet luksuzne škole Maxton Hall-a. Roman koji je oborio sve rekorde čitanosti u Nemačkoj (zemlji autorke), Španiji i Italiji, zasigurno će zaludeti tinejdžere širom sveta i u ekranizovanom obliku.

Maxton Hall - serija koji smo svi čekali!
Zvanični plakat serije Maxton Hall

Radnja serije Maxton Hall

U srcu prestižne akademije Maxton Hall, susreću se dva sveta dijametralno različita: siromašna ali ambiciozna Rubi, koja je na prestižan Maxton Hall došla dobijanjem stimpedije, i Džejms, bogati i arogantni naslednik imperije. Njihovi životi su poput paralelnih linija, bez dodirnih tačaka, ali sudbina ih na neobičan način spaja.

Rubi, fokusisana na studije i san o Oksfordu, želi da se drži podalje od glamuroznog i razuzdanog života bogataša. Džejms, pak, ne mari ni za šta osim zabave i hedonizma, a privilegovana pozicija ga je dovela do arogantnog ponašanja.

Sve se menja kada Rubi slučajno postane svedok tajne koja bi mogla uništiti ugled Džejmsove porodice. Njihovi putevi se isprepletu, a Džejms, sada zainteresovan za Rubi, ne želi da je napusti.

Iako su suprotstavljeni kao noć i dan, Rubi ne može iz glave da izbaci privlačnog Džejmsa, a on, iznenađen njom, otkriva da u njoj vidi nešto više od obične devojke.

U vrtlоgu tajni, laži i zabranjene ljubavi, Rubi i Džejms moraju da se suoče sa svojim demonskim prošlostima, društvenim predrasudama i razlikama u klasi da bi pronašli put do pravih sebe i možda, neočekivano, i do zajedničke budućnosti.

Serija Maxton Hall je uzbudljiva priča o ljubavi koja se rađa u neverovatnim okolnostima, o prevazilaženju predrasuda i pronalasku snage u sebi.

Ko glumi u seriji Maxton Hall?

U glavnim ulogama serije Maxton Hall pojavljuju se talovani mladi glumci Harriet Herbig-Matten i Damian Harduung. Oni oživljavaju glavne likove – Rubi Bel i Džejmsa Beauforta.

Pored njih tu su i Feđa Huet kao Džejmsov otac, Mortimer Beaufort, kojem je ugled porodice na prvom mestu. Najbolju prijateljicu mlade Rubi, Linu Vang, igra talenotvana Andrea Guo. Pored njih tu su i mnoga druga glumačka imena.

Trilogija Maxton Hall od Mona Kasten

Trilogija Maxton Hall od Mone Kasten je postala svetski bestseler. Prva knjiga trilogije, Maxton Hall, nosi naziv Spasi me. Prodata je u više od milion primeraka i prevedena je na 30 jezika. Knjige su hvaljene zbog uzbudljive radnje, likova i romantičnih elemenata. Još nije prevedena na srpski jezik, ali pretpostavljamo da će od maja postati uzbudljive nekoj od izdavačkih kuća, kada kreće emitovanje serije.

Gde mogu da gledam online seriju Maxton Hall?

Serija Maxton Hall još nije dostupna za online gledanje, počinje sa prikazivanjem 9. maja 2023. na Prime striming platformi.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *