Moj život sa Volterovima – NOVA teen serija na Netflixu

Podeli

Serija Moj život sa Volterovima, u originalu My Life with Walter Boys, je novi hit među tinejdžerskim serijama na Netflixu.

Ova serija doslovno je osvojila srca gledalaca od trenutka kada se pojavila na platformi. Na popularnom sajtu IMDB, serija je dobila visoku ocenu od 7.1, a prema reakcijama publike i kritičara, očekuje se da će se ta ocena i povećati.

Moj život sa Volterovima - NOVA teen serija na Netflixu
Zvanični plakat serije

Napisana po istoimenom romanu autorke Ali Novak, Moj život sa Volterovima donosi priču koja je osvojila čitatelje širom sveta, prvo na Wattpad platformi, potom u štampanoj knjizi, a sada očarava publiku i na malim ekranima. Serija je započela sa prikazivanjem 7. decembra ove godine i za kratko vreme je uspela da ostvari veliki uticaj i privuče pažnju tinejdžera i ljubitelja serija.

Moj život sa Volterovima – radnja serije

Radnja serije Moj život sa Volterovima prati priču Džeki, tinejdžerke iz srca Njujorka, koja je nekada živela savršenim životom, dok se jedne noći sve iz korena nije promenilo. Tragična smrt njene majke, istaknute modne dizajnerke, oca i starije sestre ostavila je Džeki u potpunom šoku i neizmernoj tuzi. I dok se svet oko nje urušavao, ona se našla suočena sa novom realnošću: da će starateljstvo nad njom preuzeti majčina prijateljica sa koledža, koja živi u manjem, idiličnom gradu u Koloradu.

Ova neočekivana promena nije samo značila preseljenje u novi grad, već i u potpuno drugačiji način života. Džeki je, odjednom, okružena ogromnom porodicom, gde je od desetoro dece samo jedna devojčica koja tek započinje svoje osnovno školovanje. U tom zaokretu sudbine, između sinova Volterovih, na scenu stupaju Aleks i njegov stariji brat Kol. Aleks, suptilan i osetljiv mladić, i Kol, šarmantni srcolomac škole, pokušavaju osvoje njeno srce, svaki na svoj način.

Ovo nije samo priča o prvim ljubavima i nadama, već duboko iskazuje značaj prijateljstva i suočavanja sa izazovima. Džeki će otkriti svoju majku kroz oči njene najbolje prijateljice, ali što je još važnije, otkriće i ebe. Kroz ovu priču, Džeki će naučiti o ljubavi, gubitku, prihvatanju i suštini istinskih veza koje nas oblikuju i čine onim što jesmo.

Ko glumi u seriji Moj život sa Volterovima?

Nik Rodrigez je oživela ulogu mlade Džeki, Noa Lalond je dao lik zavodniku Kolu, dok Aleksa glumi Ešbi Gentri. Pored njih tu su i Sara Raferti, Kojrej Folgemanis, Mark Blukas i još mnogi drugi.

Da li će biti druga sezona serije Moj život sa Volterovima?

Još nije potvrđen nastavak serije Moj život sa Volterovima od strane popularne platforme Netflix, ali po oceni koju je serija dobila, kao i po gledannosti, mnogi smatraju da je to neizbežno.

Gde mogu da gledam seriju Moj život sa Volterovima?

Serija je dostupna za gledanje na Netflix striming platformi.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *