Ne dam te nikome – još jedna nova letnja serija

Podeli

Ne dam te nikome, odnosno u originalu Vermem Seni Ellere, je još jedna nova turska serija koju ćemo imati priliku da gledamo ovog leta. Život glavnim likovima serije Ne dam tvoje ruke dali su talentovani i lepi Emre Bej i Buse Meral.

Ne dam tvoje ruke, Ne dam te nikome, odnosno u originalu Vermem Seni Ellere, je još jedna nova turska serija koju ćemo imati priliku da gledamo ovog leta.
Youtube/atvturkiye

Serija Vermem Seni Ellere, odnosno Ne dam te nikome je pod kapom ATV. Ali Balčı je režiser serije Vermem Seni Ellere. Ovo je adaptacija filipinske serije Forever More.

Glavni glumci su dobro znani iz drugih projekata. Embre Bej nam je poznat pre svega iz serije koja je snimljena u nama susednoj Severnoj Makedoniji – Balkanska bajka, ali i iz serije Moja leva strana i mnogih drugih. Buse Meral  znamo iz serija Otac i Jedno srce.

Radnja serija Ne dam te nikome

Radnja se dešava na crnomorskoj obali, u provinciji Ordu. Glavni lik je devojka slobodne duše, tvrdoglava i lepa Zeliš, koja voli prirodu, pašnjake, reke i Crno more, odnosno sve prirodne lepote koje je okružuju.

Glavni muški lik je mladi Mehmet iz Istanbula. Pravi je džentlmen, ali i strastveni avanturista koji je zaljubljenik u akcije koje podižu adrenalin. Mehmet takođe, kao i Zeliš, voli prirodu. Iako je rođen i živi u Istanbulu, smatra da tek kada je okružen prirodom nalazi se na svom terenu.

Njihovi životi će se u potpunosti promeniti kada se upoznaju. Mehmet koji ima verenicu neće moći da odoli lepoj i oštroumnoj Zeleniš. Njihovi životi se neće promeniti samo na emotivnom planu, već će jednom drugom biti oslonac za nove avanture i beskrajna uživanja u priordnim lepotama Turske.

Pogledajte najavu za seriju Ne dam te nikome, na koju se mnogi klade da će biti apsolutni hit letnje sezone:

Ko glumi u seriji Ne dam te nikome – Vermem Seni Ellere?

Pored pomenutih Emera Beja i Buse Meral, u seriji će se pojaviti i Cihat Tamer, Fatih Al, Bulent Alkis, Filiz Ahmet, Gončagul Sunar, Bathijar Engin, Sina Ozer, Burak Džan, Šejma Peče, İpek Ozagan, Kajhana Ačıkgoza, Esin Gundogdua, Merič Ozkaje, Dujgu Kuma  i još mnogi drugi.

Kada počinje sa emitovanjem serija Ne dam te nikome – Vermem Seni Ellere?

Serija je počela sa prikazivanjem na A turskom kanalu.

Gde možete gledati seriju Ne dam te nikome – Vermem Seni Ellere?

Tursku seriju Ne dam te nikome – Vermem Seni Ellere još nije otkupila za emitovanje nijedna naša televizija. Seriju Vermem Seni Ellere ili Ne dam te nikome možete gledati na platformi turskeserije.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *