Nova sezona turske serije Klub: Više od istorije

Podeli

Turska serija Klub, u originalu Kulüp, osvojila je srca gledalaca. Dirljiva priča smeštena u Istanbul 1955. godine, ispričana je kroz iskustvo običnih ljudi. Ova turska istorijska drama, ispričana kroz priče običnih ljudi, je prikazna premijerno ina Netflix platformi 2021. godine. Sad nam dolazi druga sezona, koja će nastaviti da očarava svojom intrigantnom pričom.

Nova sezona turske serije Klub: Više od istorije
Photo by screenshoot

U trejleru druge sezone serije Klub, primetan je preskok u vremenu od oko pet godina nakon događaja kojim se završava prva sezona. Radnja druge sezone nas vraća u šezdesete godine prošlog veka, vremenski period koji je obeležen dubokim društvenim promenama. Ova sezona će istražiti kako su se likovi suočili sa novim izazovima, kako su se prilagodili evoluciji društvenog života i zabavne scene tog vremena.

Režiju druge sezone serije Klub potpisuju dvoje talentovanih reditelja, Zejnep Gunaj Tan i Seren Judže. Produkcija serije je poverena kompaniji O3, čime je obezbeđen kvalitetan i autentičan doživljaj za gledaoce.

Radnja prve sezone turske serije Klub

Prati priču bivše robijašice Matilde, koja pri izlasku iz zatvora počinje da radi u noćnom klubu u Istanbulu. Ona ima i ćerku koju je dala u jevrejski dom dok je još bila mala. Čim je izašla iz zatvora potražila je svoju ćerku Rašel, sada mladu devojku koja nije bila ni svesna postojanja svoje majke. Njoj je jedini problem da je pogleda glavni lola iz kraja, Fitik Ismet.

Klub u kojem radi Matilda je Orhanov, koji krije tajnu svog porekla, dok je upravljatelj kluba Čelebija, koji pak krije svoju priču od Matilde. Iako je klub na prvi pogled pakao za zaposlene, Matilda će uspeti da u tom klubu stvori toliko željeni dom.

Druga sezona turske serije Krojač

Godine 1960., Istanbul, kao i cela Turska, prolaze kroz duboke društvene promene, a to se odražava i na društveni život i zabavnu scenu.

Čelebi i Matilda, koji se bore protiv nametnutih pritisaka, zajedno se trude da održe Klub. Rašel je sad majka petogodišnje devojčice. Rano odrasta sa divljenjem prema dinamičnom i sjajnom svetu Kluba, dok Matilda i Čelebi čine sve što je u njihovoj moći da Klub ipak opstane.

Ko glumi u drugoj sezoni turske serije Klub?

U drugoj sezoni serije Klub, možemo ponovo uživati u nastupima dobro poznatih glumačkih imena kao što su Gokče Bahadır, Fırat Tanıš, Barıš Arduč, Salih Bademdži i Asude Kalebek. Ova uigrana ekipa će biti obogaćena dolaskom novih talenata kao što su Hali Babur, Sera Ariturk i Ada Erma, obećavajući da će nam doneti još dublje i autentičnije doživljaje likova.

Gde i kad mogu gledati tursku seriju Klub?

Ako ste zaljubljenik u seriju Klub ili ste tek spremni da je istražite, imate razloga za uzbuđenje. Druga sezona će biti dostupna za gledanje na Netflix platformi od 15. septembra 2023. godine.

Pogledajte zvanični trejler za drugu sezonu serije Klub i zaronite u svet promena, strasti i neprolazne borbe za porodicu i ljubav.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *