Proizvođač suza: Emotivna priča o gubitku, bolu i ljubavi

Podeli

Platforma Netflix obogatila je svoju ponudu još jednom dirljivom tinejdžerskom romantičnom pričom, filmom Proizvođač suza, odnosno The Tearsmith. Film je nastao prema istoimenom romanu književnice Erin Doom. Proizvođač suza se bavi temom gubitka, trauma i predrasuda, ali i snažnim emocijama.

Proizvođač suza: Emotivna priča o gubitku, bolu i ljubavi
Zvanični plakat filma Proizvođač suza

Radnja filma Proizvođač suza

Italijanski film Proizvođač suza prati priču Nike i Rigela. Oni su dvoje mladih ljudi sa detinjstvom punim trauma. Nika je djevojka sa osetljivom dušom i „zaljubljena“ je u biologiju, dok je Rigel buntovni momak koji se bori sa svojim identitetom, a ujedno je i veoma strastveni pijanista. Oboje su prošli kroz težak život u istom sirotištu, noseći emocionalni teret i čežnju za pravom porodicom.

Njihove sudbine se isprepliću u romantičnom vrtlogu kada ih usvoji ista porodica. Iako su rasli zajendo, oni se, zapravo istinski upoznaju tek u tom, za oboje, novom okruženju i polako se zbližavaju. Nika pronalazi utehu u Rigelovoj snazi i buntovnosti, dok Rigel pronalazi smirenje u Nikinoj osetljivosti i brizi. Između njih se rađa neočekivana, ali duboka veza.

Proizvođač suza je priča o nadi, oporavku i pronalasku smisla u životu.

Glumci filma Proizvođač suza

U glavnim ulogama romantičnog filma Proizvođač suza igraju Katerina Ferioli kao Nika i Simone Baldaseroni kao Rigel. Uz njih, u filmu se pojavljuju i poznata imena italijanske kinematografije, kao što su Sabrina Paravićini i Alesandro Bedeti.

Roman Proizvođač suza

Roman Proizvođač suza do izlaska ovog teksta (06. aprila.2024. godine) nije objavljen na srpskom jeziku. Ono što se zna da je doživeo ogromnu popularnost u Italiji među tinejdžerima, pa otuda i ekranizacija ovog dela.

Gde mogu gledati online sa prevodom film Proizvođač suza

Italijanski film Proizvođač suza je dostupan za gledanje na Netflixu. I moguće je gledati ga sa hrvatskim prevodom.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *