Sa nama se završava – Emotivna drama stiže u avgustu

Podeli

Ljubitelji filmova i bestselera sa nestrpljenjem iščekuju premijeru filma Sa nama se završava, u originalu It Ends with Us, koja će se održati 9. avgusta. U glavnoj ulozi, kao Lili Blum, zablistaće talentovana Blejk Lajvli, a film je rađen prema istoimenom bestseleru poznate književnice Kolina Huvera.

Sa nama se završava - Emotivna drama stiže u avgustu, it ends with us
Naslovna stranica bestselera

Radnja filma Sa nama se završava

Nadamo se da će filmska adaptacija romana It Ends With Us Kolin Huver ostati verna emotivnom rolerkoasteru koji je osvojio čitaoce širom sveta. Priča nas upozorava da ponekad oni koje volimo najviše mogu da nas povrede.

Lili Blum je mlada žena koja je prošla kroz pakao. Odrasla je u malom gradu, suočena sa teškoćama, ali se nikada nije predala. Izborila se za bolju budućnost, završila studije, preselila se u Boston i počela uspešnu karijeru. A onda, slučajno se sreće sa Rajlijem Kinkejdom, zgodnim neurohirurgom. Čini se da je njena sreća konačno kompletna.

Rajli je misteriozan i pomalo arogantan, ali ispod grube fasade skriva nežnost i brigu o Lili. Ona je potpuno očarana, ali je zbunjuje njegovo odbijanje ozbiljne veze. Iako joj iskazuje ljubav, on insistira na neobaveznoj vezi i Lili se pita koji razlozi stoje iza toga.

Baš dok je Lili preplavljena sumnjama u njihovu budućnost, pojavljuje se Atlas Korigan, „duh“ iz njene prošlosti. On je bio njena prva ljubav, srodna duša i zaštitnik. Njegov neočekivani povratak remeti njen novoizgrađeni život i preti da razbije krhku vezu sa Rajlom. Lili se suočava sa teškom odlukom: ostati sa privlačnim ali emocionalno nedostupnim Rajlom ili se vratiti staroj ljubavi koja joj je pružala sigurnost i razumevanje?

Sa nama se završava je više od ljubavnog trougla. To je priča o priihvatanju prošlosti, suočavanju sa emocionalnim ožiljcima i hrabrosti da se boriš za sreću koju zaslužuješ.

Ko glumi u filmu It Ends with Us?

Ulogu Lili Blum tumači Blejk Lajvli, koja je poznata po svojim ulogama u seriji Gossip Girl i filmovima The Shallows i Age of Adeline. Rajla Kinkejda igra Džastin Baldoni, koji je ujedno i režiser filma. Atlasu, prvoj ljubavi Lili Blum, život će udahnuti talentovani mladi glumac Brendon Sklenar.

Roman Koline Huver po kome je film nastao

Roman It Ends with Us Koline Huver osvojio je srca čitalaca širom sveta svojom iskrenom i emotivnom pričom. Huver je poznata po svojoj sposobnosti da kreira složene likove i situacije koje duboko diraju čitaoce.

Knjiga Sa nama se završava je inspirisana stvarnim događajima iz života autora, što joj daje posebnu težinu i autentičnost. Roman se bavi teškim temama poput nasilja u porodici, ljubavi i oproštaja, i uspeo je da ih predstavi na način koji je istovremeno dirljiv i inspirativan.

Uz vrhunsku glumačku postavu i režiju, It Ends with Us obećava da će biti jedan od najgledanijih filmova godine. Ne propustite priliku da ga pogledate u bioskopima od 9. avgusta!


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *