Šta je nadogradnja trepavica?

Podeli

Nadogradnja trepavica je poslednjih godina postala izuzetno popularna. Ako upitate žensku populaciju da li je isprobala, retko koja će reći da nije. Ranijih godina, veštačke trepavice su se koristile samo u posebnim prilikama, a danas ih skoro svaka žena nosi.

Nadogradnja trepavica - šta treba da znate pre iste?

Canva Pro User

Da li je nadogradnja trepavica bezbedna?

Kako je nadogradnja trepavica postala popularna, mnoge dame se pitaju da li je bezbedna. S obzirom na to da je postupak nadogradnje takav da se svaka veštačka trepavica lepi lepkom na vaše prirodne, odgovor na ovo pitanje nije baš jednostavan.

Oči su osetljivi deo tela i treba biti oprezan kada je korišćenje preparata za negu i lepotu u pitanju, a kada govorimo o nadogradnji trepavica potreban je dodatni oprez. Sintetičke trepavice u kombinaciji sa jakim lepkom predstavljaju dodatnu pretnju za vaše oči.

Moguće komplikacije koje može izazvati ovaj vid ulepšavanja su iritacija i infekcija oka, a u retkim slučajevima i slepilo. Zato se preporučuje da nadogradnju radite kod profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, ali isto tako i da ih informišete o eventualnim alergijskim reakcijama na određene sastojke.

Nadogradnja trepavica cena

U zavisnosti od vrste nadogradnje, variraju i cene. Postoje razne tehnike nadogradnje koje daju različiti efekat. Najpopularnije su 1 na 1 iliti lepljenje svake dlačice posebno na svaku priodnu trepavicu. Ova vrsta nadogradnje daje prirodan izgled vašim trepavicama. Ako želite nešto efektnije, onda se možete odlučiti za 2D, 3D ili recimo 4D nadogradnju. Razlika je u tome što se u ovom slučaju umesto jedne, lepe dve, tri, odnosno 4 dlačice zajedno na jednu prirodnu. Cene variraju od 2000 do 6000 dinara.

S obzirom na to da je nadogradnja trepavica posao koji zahteva preciznost i strpljenje, naoružajte se istim. Najmanje dva sata ćete provesti u salonu dok ne izađete sa novim trepavicama. Kako nisu trajne, već posle tri ili četiri nedelje ćete morati na korekciju, ako želite i dalje da imate guste i duge trepavice. Korekcija traje kraće i jeftinija je zato što se trepavice samo dopunjuju na mestima na kojima su otpale.

Nadogradnja trepavica je odličan način da poboljšate svoj izgled ako se pravilno nanose, odnosno ako ih nanosi stručno lice sa iskustvom. U slučaju da posle tretmana dobijete infekciju oka, otekline ili bilo kakav drugi vid iritacije, posetite zdravstvenog radnika.

Možda vas zanima: Kako da uradite piling lica prirodnim putem?


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *