Šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih?

Podeli

Na različite načine se može pokazivati ljubav, ali nekako je u poslednje vreme postalo uobičajeno ljubav iskazivati poklonima za Dan zaljubljenih. Istini za volju, ljubav se iskazuje svaki dan, ali je prosto taj praznik jedna od prilika za to.

poklon za decka za dan zaljubljenih
Pexels: Skyler Ewing

Poklon za Dan zaljubljenih predstavlja simbol ljubavi, ali i zahvalnosti i pažnje. Upravo to i jeste prilika da pokažete partneru da mislite na njega i da vam je stalo do njega.

Imajte na umu da poklon za Dan zaljubljenih za momka uopšte ne mora da bude skup. Dovoljno je da bude originalan i od srca, te da izmami osmeh na licu vaše voljene osobe.

Šta kupiti dečku za Dan zaljubljenih?

Pri izboru poklona, razmislite o njegovim interesima i hobijima. Voli li sport, video igre, kuvanje, muziku, ili možda ima neku specijalnu strast? Sve to će vam sigurno pomoći da odaberete najbolji poklon za njega.

U tom smislu može biti neki sportski rekvizit ili oprema, recimo, ali i neka igrica, te disk omiljenog muzičara, odnosno grupe, kao i ulaznice za koncert.

Ideje za poklon za njega

U zavisnosti od toga kakav je muškarac u pitanju, odnosno kakve afinitete ima, te koliko ga dobro poznajete, variraju i ideje za poklon za njega.

Ukoliko je ljubitelj adrenalina, to može biti uplata aktivnosti poput kartinga, pejntbola i sličnog, a ako je vaš momak umetnička duša, možete mu pokloniti nešto od alata za njegov hobi, poput recimo seta olovaka za pisanje ili boja za crtanje.

Degustacija vina, kurs pripreme koktela ili kuvar sa receptima njemu omiljene kuhinje, dobra su opcija poklona za muškarce, koji su ljubitelji dobrog zalogaja.

Neki gedžet ili slušalice, podloga za miša i slične sitnice idealni su pokloni za ljubitelje gejminga.

Poklon za Dan zaljubljenih za momka

Za mlađe muškarce, uglavnom je najbolji poklon za Dan zaljubljenih onaj, koji će biti u trendu, sa jedne strane, a sa druge praktičan.

Parfem, neka trendi torbica ili majica su dobre opcije, ali i bežične slušalice atraktivnog dizajna mogu biti dobar izbor.

Poklon za Dan zaljubljenih mužu

Kada je u pitanju poklon za Dan zaljubljenih mužu ili dugogodišnjem emotivnom partneru, čini se da je izbor mnogo veći, prosto zato što je to osoba koju bi trebalo sasvim dobro da poznajete, pa vam neće biti teško da odaberete najbolji poklon za njega.

Obično dame u ovom slučaju biraju neki poklon koji ima sentimentalnu vrednost i koji je personalizovan, kao što je na primer zajedničko romantično putovanje ili priprema večere po nekom posebnom receptu, u romantičnoj atmosferi, ali i odlazak u omiljeni restoran.

Može to biti i njegova omiljena knjiga, recimo, kao i personalizovani poklon u vidu albuma sa vašim zajedničkim fotografijama. Pod uslovom da je izabranik vašeg srca zaista romantična duša i da smatrate da će ga takav jedan poklon za Dan zaljubljenih zaista oduševiti. Ako to, ipak nije slučaj, možda je bolje da se odlučite za neke praktičnije poklone.

No, bez obzira za koji se poklon odlučite, ne zaboravite da je najbitnije da on bude izraz vaše ljubavi i da njime pokažete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *