Kroz moj prozor 3: Konačno na Netflixu

Podeli

Španska franšiza tin romantične sage Kroz moj prozor 3. deo će napokon ugledati svetlost dana na popularnoj striming platformi Netflix. Datum premijere je zakazan!

Treći deo filma zvanično nosi naziv Kroz moj prozor – Gledam te, u originalu Through My Window: Looking At You, i već sad se smatra, iako još nije pušten, da će biti apsolutno najgledaniji film meseca februara na Netflix platformi. Završnu fazu ljubavne triologije između Rakel i Aresa milioni mladih sa nestrpljenjem očekuju.

Već znamo da radnja film ne prati knjige Arijane Godoj po čijim delima je pisan scenario, ali na osnovu trejlera možemo zaključiti da će treći deo biti pun strasti i ogromnih emocija Rakel i Aresa.

Ako vas interesuje: Kroz moj prozor – Preko mora, drugi deo filma

Kroz moj prozor 3 – radnja filma

Platforma Netflix objavila je sledeći sažetak radnje filma Kroz moj prozor 3:

Nakon letnjih događaja, Ares i Rakel ne mogu da nađu način da nastave svoju vezu i odluče da se razdvoje. Ali kada se ponovo sretnu zimi u Barseloni, ljubav i želja koju osećaju jedno prema drugom su neosporne. Da li će uspeti da nađu način da ponovo budu jedno kraj drugog?

Ono što iz trejlera filma Kroz moj prozor – Gledam te možemo zaključiti je sledeće: Rakel je svoju knjigu posvetila Jošiju, tako da iako zbog tragične smrtii lik Jošija neće biti ubačen u stvarnu radnju filma, možda možemo očekivati da će se pojavljivati kroz sećanja glavnih aktera.

Vera i Ares su zajedno, na sreću njihovih porodica. Ali i iz trejlera filma Kroz moj prozor 3 možemo videti da se Aresove emocije prema Rakel nisu izmenile. Vera je ubeđena da su njihove familije najjači razlog da Ares i ona ostanu zajedno. Dok se Rakel bori između razuma i ljubavi, koliko god da ju je Ares povredio, ona prosto ne može da ga izbaci iz srca. Pogledi između Rakel i Ares, koji govore više od milion reči, su i u trećem delu najjači adut njihove ljubavi.

Glumci filma Kroz moj prozor 3

Naravno, tu je sjajan glumački par Klaru Gale i Hulija Penju Fernandez, koji tumače glavne likove ove španske franšize. Potom su tu druga dva brata Hidalgo, Erik Masip i Artemis Hugo Arbues kao Apolon. Zatim Rakelina prijateljica Danijela, čiji je lik oživela Natalia Azahara. I definitivno ćemo gledati i Andreu Čaparo, koja tumači lik Vere. Naravno tu su i Pilar Kastro, Rahel Laskar i mnogi drugi.

Gde mogu gledati online Kroz moj prozor 3 sa prevodom?

Španski romantični film Kroz moj prozor – Gledam te biće premijerno prikazan na Netflix striming plaatformi 23.02.2024. godine. Tako da tamo možete gledati Kroz moj prozor 3 online sa prevodom u punoj HD rezoluciji.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *