Šta znači kada svrbe dlanovi?

Podeli

Svrab dlanova kod nekoga izaziva pozitivne asocijacije, a neko to vidi kao predznak negativnih događaja.

šta znači kada svrbe dlanovi
pexels

Naravno, sve isključivo zavisi od toga kako su nas naši roditelji, ali i bake i deke učili da tumačimo određene “znake”.

Kada svrbe dlanovi?

Ukoliko ste pristalica „onostranog“ tumačenja, onda će vas sigurno zanimati i šta znači kada te svrbe dlanovi? Ali u svakom slučaju ta tumačenja treba uzeti sa rezervom, jer se od kraja do kraja naše zemlje ona razlikuju.

Naime, u većini slučajeva se smatra da je dobar znak ukoliko vas svrbi levi dlan, jer to gotovo sigurno znači da ćete dobiti novac.

Međutim pravi problem nastaje kada vas svrbi desni dlan. Naime, u mnogim krajevima naše zemlje se to tumači kao negativan predznak. Stvar je u tome da kada svrbi desni dlan, možete očekivati neke neplanirane izdatke u finansijskom smislu.

Naravno, sve ovo važi ukoliko verujete u takvo tumačenje. Možda vam se, recimo odjednom i dogodilo da ovo tumačenje bude ispravno, te da ste zaista posle toga dobili ili dali određenu sumu novca, pa ste počeli da verujete u to.

Ipak sujeverje je jedno, a kada dlanovi svrbe to može ukazivati i na određeno kožno oboljenje…

Svrab dlanova

Iako su mnogi skloniji da poveruju da kada dlanovi svrbe treba zapravo u budućnosti da daju ili dobiju novac, dešava se ponekad da je upitanju određeno oboljenje kože, koje je dovelo do takve neprijatnosti.

Naravno da postoji razlika… ukoliko je u pitanju ekcem ili takozvani neurodermatitis, odnosno svrab dlanova na nervnoj bazi, to obično ne prestaje, pa čovek i više obrati pažnju. Tada je potrebno obratiti se dermatologu, kako bi utvrdio precizno koja vrsta kožnog oboljenja je u pitanju. A u skladu sa dobijenim rezultatima će i moći da propiše odgovarajuću terapiju.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *