Šta znači sanjati konja?

Podeli

Nekada nam snovi govore mnogo više o tome kako se osećamo, ali samo ako znamo da tumačimo znake koji nam se tom prilikom javljaju.

Šta znači sanjati konja?
Pixabay: photo-graphe

Postoje životinje koje ljudi često viđaju u snovima, a slobodno se može reći da su konji u snu jedan od čestih motiva.

Bez obzira kako ste videli konja u snu, odnosno da li ste videli jednog konja čija dlaka je određene boje ili ste možda imali priliku da jašete konja u snu, odnosno da vidite konje koje trče, trebalo bi da obratite pažnju na sve detalje sna. Za tumačenje sna u kome se pojavljuju konji je vrlo važno da uzmete u obzir i to kako ste se osećali tom prilikom, odnosno da li ste možda sa puno ljubavi gledali te životinje ili ste ih se plašili, jer će od toga i zavisiti kako se tumači san o konju.

Sanjati da jašete konja

Vrlo često motiv u snu jeste i ovaj, a on se tumači kao želja za savladavanjem prepreka koje su se našle na vašem životnom putu. Takođe, tumačenje ovakvog sna zavisi u velikoj meri i od toga da li je to bio konj svetlije ili tamnije dlake.

Ukoliko sanjate da jašete belog konja, to znači da ćete uskoro imati priliku da upoznate nekog ko će vam postati veran i iskren prijatelj. Sa druge strane, ako sanjate da jašete crnog konja, to znači da će vam se u bližoj budućnosti ukazati prilika da dokažete nekome ko nije prijateljski nastrojen prema vama koliko zapravo vredite.

Sanjati da vodite konja

U slučaju da ste imali prilike da u snu vodite konja, takođe je važno kakav ste osećaj tom prilikom imali na prvom mestu, a zatim i koje boje je bila dlaka tog konja.

Ako ste vodili konja bele dlake, prilično izvesno da ćete uspeti da savladate različite prepreke u relativno bliskoj budućnosti. A ako ste u snu vodili konja crne dlake, verovatno ćete se osećati nadmoćno u nekoj situaciji, bez obzira da li je ona vezana za privatni ili poslovni život. Takođe, sanjati konja na ovakav način ukazuje i na to da ćete u bliskoj budućnosti imati uspeh u poslu.

Sanjati konja riđe dlake koga vodite znači da ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali u privatnom životu, te da će vam se ukazati neke prilike koje ćete na najbolji mogući način iskoristiti. Još jedan od snova koji ukazuje na to da ćete savladati različite prepreke jeste i sanjati da vodite konja sive dlake.

Sanjati divljeg konja

Bez obzira da li ste videli samo jednog divljeg konja ili krdo, ovo je san koji ukazuje na to da će vam se uskoro ostvariti neka značajna želja, bilo na privatnom, bilo na poslovnom planu. Čak, ako sanjate da jašete divljeg konja i on vas u nekom trenutku zbaci sa sebe, to ukazuje na veliki uspeh.

Ukoliko ste u snu videli krdo divljih konja, predstoje vam srećni trenuci u vezi ili braku, a ako u snu vidite krdo divljih konja koji vas znatiželjno gledaju, vrlo je verovatno da ćete uskoro imati šansu za preseljenje ili za nekom novom poslovnom prilikom.

Šta znači sanjati ždrebe?

Ovakav san ukazuje na to da ćete uskoro upoznati neku osobu suprotnog pola, sa kojom ćete uploviti u ljubavnu vezu. U slučaju da ste već u vezi ili ste u braku, sanjati ždrebe može ukazivati na to da ćete možda uskoro imati prinovu ili da ćete stupiti u brak, što u suštini sve zavisi od vašeg trenutnog ljubavnog statusa.

Sanjati bolesnog konja

Iako se ovakav san ne može tumačiti u pozitivnoj konotaciju, obično sanjati bolesnog konja biva tumačeno kao mogućnost za potencijalne probleme u bliskom okruženju, bez obzira da li se to odnosi na neke zdravstvene poteškoće ili na neke stresne situacije koje ćete uspeti da prebrodite.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *