Štreberka stiže na Netflix!

Podeli

Roman Štreberka, u originalu Geek Girl od Holi Smejl osvojio je srca mladih širom sveta, a sada je vreme da se ta priča prenese i na male ekrane. Netflix nam donosi seriju baziranu na ovom hitu za mlade, koja premijeru ima 30. maja!

Štreberka, geek girl, štreberka netflix, geek girl netflix, štreberka online sa prevodom, geek girl online sa prevodom
Zvanični plakat serije Geek Girl

Ali, Netflix nije jedini igrač na polju tinejdžerskih serija. Pre nekoliko nedelja, Prime je zapalio ekran sa nemačkom adaptacijom romana Maxton Hall, koja je oborila rekorde gledanosti i smatra se najvećim hitom nove generacije. Sada se postavlja pitanje da li Netflix, sa Geek Girl, pokušava da preuzme krunu od Prime platforme?

Radnja serije Štreberka

Harijet Maners je 15-godišnja devojka sa glavom u oblacima. Njen svet se vrti oko nauke, stripova i svemirskih avantura, a od mode i popularnosti beži kao od kuge. Njen život će se okrenuti naglavačke kada se, sasvim neočekivano, nađe u ulozi lica nove modne kampanje prestižne agencije.

Harriet se suočava sa šokantnom transformacijom. Moraće da se prilagodi svetu sjaja i glamura. Šminkanje i skupe krpice postaju njena realnost. Na sve to ona mora da balansira sa školskim obavezama, druženjem sa prijateljima i pronalaženjem prve ljubavi. No, Harijet ne bi bila Harijet da se ne bori za ono u što veruje. Dok se suočava sa snobizmom i intrigama u svetu mode, ona ostaje verna sebi i svojim „štreberskim“ strastima.

Serija prati Harijetine avanturu kroz komične i dirljive situacije, pune humora i neočekivanih obrata. Gledaćemo kako se ona bori da pronađe ravnotežu između dva različita sveta, da sačuva svoje prijateljstvo i da ostane verna svojim principima.

U seriji će se pojaviti i neke sporedne priče o Harrietinim prijateljima i porodici, što će doprineti bogatstvu likova i ukupnoj dinamici serije.

Ko glumi u seriji Geek Girl?

U glavnoj ulozi Harriet Manners blista Emily Carey, koju možda već poznate iz serije Kuća zmaja. Uz nju se pojavljuje i impresivna ekipa glumaca, uključujući Sarah Parish, Emmanuela Imanija i Liama Woodruma, kao i mnogi drugi.

Gde mogu da gledam online sa prevodom Geek Girl seriju?

Serija Štrebereka počinje sa emitovanjem na Netflixu od 30. maja! Spremite se za smešne i dirljive trenutke uz Geek Gir!


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *