Tropics (Dönence) – letnja turska serija

Podeli

 Tropics ( u originalu Dönence) je nova turska serija koja počinje sa prikazivanjem na leto 2023. godine. Glavne uloge u seriji, koja će se snimati u Foči, su pripale mladim glumcima Sumeji Ajdogan i Džaner Topču.

Tropics (Dönence) – letnja turska serija
Instagram

Ova serija je adaptacija izraelske serije Excepational, koja je osvojila nagradu MIPCOM 2022. godine u Kanu. Režiser serije je Kerem Čakiroglu, a scenario potpisuje Nuraj Uslu. Seriju Tropics pravi čuveni turski Kanal D.

Radnja serije Tropics / Donence

Glavni lik je mlada devojka Gendže koja ima sestru Guldžem sa Asperterovim sindromom. Njih dve dolaze u Foču, antičku Fokeju, u blizini Izmira i njihov život se u potpunosti menja. Nova mesto će biti puno izazova za njih.

Naime, dolaskom u novi grad sudbina će spojiti Gendže i  Ozgura, čiji lik će oživeti Džaner Topču. Tako da ćemo gledati dobro poznat par sa malih ekrana, koji smo lane gledali u seriji Dui Beni ( Čuj me).

Životne priče Gendže i Ozgura su pune emocija i ne lakih životnih prepreka, ali mladost, čista i iskrena ljubav, kao i vera u bolje sutra će dovesti do prelaska svih prepreka i ostavarenja malih životnih snova koje čine ovaj život savršenim.

Trejler serije Tropics:

Glumci turske serije Tropics / Donce

Pored pomenutih Sumeje Ajdogan i Džanera Topčua, koji će oživeti glavne likove serije Tropics, odnosno Donence, gledaćemo i druge glumce.

Tako će lik Mira, zaljubljenika u muziku, oživeti Atakan Hosgoren. Guldže će igragi Ullku Hailal Čifči, a Nazli Četin će igrati Seru koja je prijateiljica od Gedže. Majku od Gedže i Guldže, Vedru, igraće poznata turska glumica, Didem Inselelel.

U seriji glume i Emre Kinaj, Džan Kiziltug, Sebnem Dogruer, Mesut Jilmaz, Edanu Gulbudak i još mnogi drugi.

Kada počinje prikazivanje turske serije Tropics / Donence?

Turski Kanal D će krenuti sa prikazivanjem nove letnje serije Tropics / Donence 4.jula 2023. godine od 20:00 časova, po turskom vremenu. Verujemo da će se serija ubrzo posle emitovanja naći na nekoj od domaćih platformi za prikazivanje turskih serija.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *