Turska serija To je ljubav: Više od obične ljubavne priče

Podeli

Iako naslov možda sugeriše na klasičnu ljubavnu dramu, turska serija To je ljubav, u originalu Bir Sevdadir, koja se emituje na TRT1 kanalu, donosi mnogo dublju i složeniju priču. Ova serija nije samo o romantici – to je priča o snazi majčinske ljubavi, podrške i o tome kako treba da budemo ljudi.

Turska serija To je ljubav: Više od obične ljubavne priče
Zvanični plakat serijee Bir Sevdadir, To je ljubav

Radnja turske serije Bir Sevdadir – To je ljubav

Radnja turske serije Bir Sevdadir započinje u jugoistočnom delu Turske, u prelepom Mardinu, gde 17-godišnja Ješil doživljava traumatično iskustvo, kada je siluje sin njenog gazde i ostane trudna.

U jeku priprema Ješilinog venčanja, gde je primorena da se uda za čoveka koji ju je silovao, vojnik Ersin, njen glas razuma, je otima. Međutim, mladoženjina porodica odmah kreće u potragu za njima i uspevaju da uhvate mladu i vojnika.

Mladoženja ubija Ersina, a Ješil ubija mladoženjong brata. Tada lepa crnokosa devojka završava u zatvoru, gde rađa svoje dvoje dece blizance, sina i ćerku. Kada posle 7 godina dobija amnestiju i izlazi iz zatvora, Ješil želi samo jedno. Da njena deca budu sigurna.

Znajući da će porodica čoveka kojeg je ubila krenuti u krvnu osvetu, Ješil je smislila plan u zatvoru sa par drugarica. Naime, ona će po izlasku iz zatvora, pomoć potražiti kod porodice vojnika Ersina. Međutim, neočekivani razvoj događaja nastaje kada se Ješil zaljubi u Ersinovog blizanca, Jasina.

Glumci serije To je ljubav

  • Fejaz Šerifoglu kao Jasin
  • Sude Zulal Guler kao Ješil
  • Ekin Mert Dajmaz kao Tufan
  • Dogukan Polat kao Unal
  • Sinan Tuzdzu kao Isak Ali
  • Sinem Uslu kao Gulender
  • Ekin Aksoj kao Menevše
  • Jagmur Baškurt kao Rukije
  • Merve Šejma Zengin kao Ajča

Gde mogu da gledam seriju Bir Sevedadir online sa prevodom?

Tursku seriju To je ljubav možete pratiti na platformama za gledanje turskih serija online sa prevodom, a jedna od njih je Turskeserije.tv. Ova platforma pruža mogućnost gledaocima da prate seriju uz srpski prevod i uživaju u svim zapletima i emocijama koje ova serija donosi.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *