Zašto je zanimljiva serija Kraljica noći?

Podeli

Turska serija Kraljica noći je odmah osvojila srca mnogih gledalaca, pre svega zbog glumačkog para koji ćine Merjem Uzerli, nama poznata po liku Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni i poznati turski zavodnik Murat Jildirim. Iako je serija izašla još 2016. godine i ima samo 15 epizoda, njena popularnost ne jenjava niz godina posle.

Turska serija Kraljica noći

Originalni naziv serije Kraljica noći je Gecenin Kraliçesi.

Radnja turske serije Kraljica noći

Život Selin, koja se bavi proizvodnjom parferma u Francuskoj, okreće se naglavačke kada upozna zgodnog Kartala. Ludo se zaljubivši, par provodi nekoliko divnih dana zajedno, uz obećanje da će se ponovo sastati, jer žive na relaciji Francuska – Turska. Međutim, ona ne zna za Kartalovu tajnu.

Selin će zbog te tajne biti uvučena u svet porodičnog rivalstva, ljubomore i izdaje u Turskoj, domovini njenog oca. Kartal je, kako se ispostavilo, oženjen godinama, ali je nesrećan i želi razvod. Njegova žena pokušava samoubistvo kada se pomene razvod, a Kartalov tast Aziz se opire na sve načinu raskidu ćerke i zeta. U međuvremenu, Selin otkriva da je trudna i rađa dečaka. Četiri godine kasnije posećuje Tursku sa sinom, kada sazna da je njen otac bio oženjen drugom pre njene majke. Planira da poseti brata iz tog braka.

Putujući na Crno more, provodi vreme sa bratom i slučajno upoznaje Kartalovog tasta. Aziz se zaljubljuje u nju i predlaže brak, sugerišući da zajedno žive u Istanbulu. Videvši njegovu blisku vezu sa njenim sinom i tražeći očevu figuru za njega, ona prihvata ponudu.

U Istanbulu ponovo sreće Kartala, koji ne zna da imaju zajedničkog sina. Kada je vidi sa Azizom postaje skrhan, verujući da je tu samo zbog osvete. Upozorava je da je Aziz opasan i da bi ih oboje ubio ako bi otkrio njihovu prethodnu vezu. Međutim, Selin ignoriše njegova upozorenja.

Kartal shvata koliko voli Selin i predlaže joj da pobegnu zajedno. Ona prihvata i dogovaraju se da se nađu u njenom hotelu u Istanbulu, dok Kartal čak piše oproštajno pismo svojoj ženi Ezru.

Međutim, kada dođe u hotel Selin ga odbija, navodeći da je to zaslužio za ono što je uradio. Kartal se potom vraća svojoj ženi. Azizova veza sa Selin suočava se sa žestokim otporom njegove porodice, koja veruje da je ona sa njim samo zbog novca. Njegova deca odbijaju njihove bračne planove, angažujući privatnog detektiva da razotkrije njene tajne. U međuvremenu, Selin otkriva kako je Aziz ometao njenu ljubav prema Kartalu u prošlosti.

U novom preokretu turbulentnih odnosa između njih, Kartal odlučuje da Azizu ispriča sve o svojoj aferi sa Selin. Kartal je otkrio da imaju zajedničkog sina. U međuvremenu, Ezra donosi zaključak da je nedostatak deteta uzrok njenih problema sa Kartalom i predlaže da pokušaju da imaju bebu.

Kada Aziz sazna istinu o Kartalu i Selin, odlučuje da ih oboje ubije. Selin je prinuđena da pristane da se uda za njega, plašeći se da će u suprotnom ubiti Kartala…

Glumci turske serije Kraljica noći

Pored pomenutih Merjem Uzerli, koja tumači lik Selin i Murata Jaldrima, koji tumači lik Kartala, u seriji Kraljica noći igra i Ugur Polat koji tumači lik Aziza, dok Ezru igra Funda Erigiti. U seriji igraju još Deniz Celiloglu, Seda Akman, Reha Ozcan i mnogi drugi.

Kraljica noći sa prevodom

Kraljicu noći sa prevodom možete gledati na sajtu Balkane OVDE.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *