Zašto smo zavoleli seriju Snovi i život?

Podeli

Snovi i život je turska serija koja je mnoge osvojila na prvo gledanje. Priča o drugarstvu, ljubavi, privrženosti, komšiluku, gubitku, veri, besu i tuzi je u osnovi ovog TV projekta.

Ako je još niste pogledali, onda je vreme da to učinite. Ova romantična misterija, nikoga, ama baš nikoga, ne ostavlja ravnodušnim.

Zašto smo zavoleli seriju Snovi i život?

Serija Snovi i život se našla na listi najboljih turskih serija 2022. godine.

Snovi i život – Radnja serije Snovi i život

Hayaller ve Hayatlar (Snovi i životi) fokusira se na priču o četiri različite žene. Serija prikazuje njihove snove, mane, razočarenja i očekivanja od života. Pored toga, tu je i beskrajni sukob između snova i stvarnosti, koji obećava publici uzbudljivu avanturu sa upečatljivim likovima.

Serija Snovi i život prati priču četiri prijateljice Dudžel, Setenaj, Guneš i Melek, koje se suočavaju sa smrću pete drugarice Meriem. Policija tvrdi da je u pitanju samoubistvo, ali nijedna od 4 prijateljice ne želi u to da poveruje. Tragajući za istinom rađaju se nove ljubavi, neke se prekidaju, ali drugarstvo ne jenjava.

Setenaj odlazi sa sopstvenog venčanja sa Emreom i rešava da se razvede, Guneš  se zapošljava u advokatskoj kancelariji, u kojoj je radila njena pokojna drugarica i tu počne da se razvija njena veza sa Alazom, Dudžel počinje da flertuje sa urednikom magazina za koji piše, dok poslednja pronalazi ljubav u policajcu.

Glumci serije Snovi i život

Serija nema samo dobar scenario, već i super glumačku ekipu sačinjenu od glumaca koje uglavnom poznajete iz drugih popularnih turskih serija, a koji su nas više puta uverili u svoje glumačke sposobnosti. U seriji Snovi i život glume Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu, Ekin Mert Daymaz, Jusuf Cim i Serkay Tutincu.

Likovi serije Snovi i životi

Ozge Gurel – Didže

Hrabra mlada žena koja se ne plaši da se založi za ono u šta veruje. Njena najveća ambicija u detinjstvu, odrastajući u konzervativnoj porodici, jeste da bude pisac. Međutim, igra zvana život podesila je tako da je njeno trenutno zaposlenje u agenciji koja pravi logotipe. Ipak, ona ne gubi nadu u svoje snove i hrabro korača ka njima.

Aybuke Pusta – Guneš

Svež diplomirani pravnik koja za sve traži činjenice. Kada je Gunešin otac napustio kuću pre mnogo godina, ona je bila primorana da bude roditelj svoje majke. Njena najveća ambicija je da postane borac za pravdu, ali put nije tako jednostavan kao što je ona mislila.

Melisa Pamuk – Setenaj

Mlada žena sa prefinjenim interesovanjima i širokim razumevanjem umetnosti. Ona radi u galeriji koja izlaže dela osrednje umetnosti. Njena najveća ambicija je da radi kao kustos u uglednom muzeju. Želi uspešnu karijeru, kao i srećan dom.

Yesim Ceren Bozoglu – Melike

Melike se preselila se iz unutrašnjosti u Istanbul pre pet godina. Najstarija drugarica  je ekscentrična, nepromišljena i srećna. Međutim, ispod njenog blaženstva kriju se tajne i patnja koje nikome ne može otkriti.

Jusuf Ćim – Sergen

Sergen, zgodan, mladi urednik časopisa, ljubitelj je sporta i ponosi se svojim izgledom. Sergen želi nekoga pravog i stvarnog pored sebe, jer je umoran od ljudske pretencioznosti.

Serkay Tutincu – Alaz

Alaz je dinamičan, pametan i ambiciozan čovek koji je odrastao u bogatoj porodici, ali je pretrpeo veliku porodičnu nesreću nakon očevog bankrota. Više voli da vodi život zasnovan na logici, nego na emocijama. Kako Guneš ulazi u njegov život, on sam će biti zapanjen svojom transformacijom.

Ekin Mert Daymaz – Emre

Poslovođa u banci, koji veruje da može uvek više. Zaljubljen je u svoju ženu, ali poštuje svoju majku toliko da se suprostavlja ljubavi. Ni sam ne zna da li je ljubav dovoljna za sreću ili je, ipak potrebno mnogo više od toga.

Druga sezona serije Snovi i život

Serija se sastoji od 26 epizoda. Iako je imala veliki broj fanova došlo je do nesporazuma između glumaca i ostalog tima koji su bili zaduženi za prikazivanje ove serije. Navodno, palatforma na kojoj se prikazivala je rešila da prekine sa prikazivanjem, glumci su našli nove projekte, da bi posle ipak bila doneta odluka o nastavku, što je bilo nemoguće jer mnogi od aktera su već potpisali ugovore za nove serije.

Šuškalo se da će se serija nastaviti sa prikazivanjem kasnije i da ćemo dočekati Snovi i život 27. epizodu, ali ona do danas još nije prikazana.

Gde možete gledati seriju Snovi i život?

Seriju Snovi i život sa prevodom možete gledati OVDE.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *