Idealan poklon za Dan zaljubljenih ženi

Podeli

Prava prilika da proslavimo ljubav i pokažemo voljenoj osobi koliko nam znači je i Dan zaljubljenih. Mada i svaki drugi dan, ako ćemo iskreno, ali se nekako mnogi odlučuju da baš 14. februara pokažu svoju ljubav i na takav način.

Idealni poklon za dan zaljubljenih za zene
Pexels: Gustavo Fring

Ipak, izbor poklona može biti pravi izazov, naročito za voljenu ženu ili devojku. Da li da se držite klasike kao što su cveće i čokolade, ili da budete kreativni i odaberete neki baš lični poklon za Dan zaljubljenih, pitanja su koja mnoge muškarce u tom periodu muče.

Očekivano, univerzalan odgovor na to koji je najbolji poklon za nju ne postoji, prosto zato što je svaka dama priča za sebe.

I ako je ne poznajete dovoljno, uvek je bolja opcija da se odlučite da za Dan zaljubljenih poklon bude neutralan, poput cveća, slatkiša i sličnih sitnica. Sa druge strane, ako ste dugo u vezi ili braku i dobro se poznajete, nema sumnje da ćete odabrati najlepši poklon za voljenu osobu, kojim će vaša bolja polovina biti oduševljena.

Šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih?

Da biste zaista mogli da budete koliko-toliko sigurni da ćete odabrati idealan poklon za Dan zaljubljenih, bilo za devojku ili suprugu, potrebno je da najpre razmislite o njenim interesima i hobijima. Da li voli kuvanje, umetnost, putovanja, ili nešto sasvim drugo? Poklon povezan sa njenim strastima pokazaće joj da je zaista slušate i da vam je stalo do toga da uživa u onome što voli.

Čak i klasični poklon poput nakita ili parfema može postati nešto posebno sa ličnom porukom ili uklesanim inicijalima.

Uzmite u obzir i to u kojoj fazi života se nalazi, ali i njene trenutne želje po pitanju toga šta želi da učini ili doživi u životu.

Ne morate potrošiti bogatstvo za poklon za Dan zaljubljenih. Imajte na umu da su kreativnost i pažnja su bitnije od cene. Rukom napisana pesma ili njen omiljeni citat, recimo ili izlazak na neko romantično mesto mogu ostaviti mnogo bolji utisak od možda skupljeg poklona koji neće imati lični pečat.

Najbolji poklon za Dan zaljubljenih

Nema apsolutno nikakve sumnje da je najbolji poklon za Dan zaljubljenih onaj koji izrazi vašu jedinstvenu vezu i pokaže koliko vam ona znači.

Možete isplanirati romantično vikend putovanje recimo i posetiti neku destinaciju o kojoj vaša lepša polovina sanja ili joj možete pokloniti neku aktivnost, za koju znate da je zainteresovana, poput kursa plesa ili slikanja, te krusa jezika, fotografije ili nekoe zanimljive edukacije. Naravno, sve to pod uslovom da je vaša draga za takve dodatne aktivnosti zainteresovana.

Jedna od vrlo zanimljivih ideja za gotovo idealan poklon za Dan zaljubljenih je i personalizovana foto knjiga, koja će je podsetiti na vaše zajedničke trenutke i to koliko vam je stalo do vaše ljubavi i veze koju imate.

Šta kupiti za Dan zaljubljenih?

Ako ipak želite da joj poklonite nešto materijalno i opipljivo, evo nekoliko ideja:

  • Nakit – pod uslovom da vaša draga voli da nosi nakit
  • Parfem – ali samo ako znate koji joj je parfem omiljeni
  • Knjiga – to može biti neki romantični ili avanturistički roma, sve u zavisnosti od toga kakve knjige voli da čita
  • Modni dodaci – šal, rukavice, elegantna torbica ili modni komad za koji očekujete da će joj se dopasti

Poklon za Dan zaljubljenih devojci

Za mlađe žene, možda je bolja opcija da pokloni za Dan zaljubljenih budu usmereni na one, koji su usko vezani za njena interesovanja. Sve to pod pretpostavkom da stee dovoljno dugo u vezi, pa da znate čemu bi se vaša devojka najviše i obradovala.

Možete joj pokloniti ulaznice za koncert njoj omiljenog muzičara ili grupe, ali i za bioskop, kako bi možda sa prijateljicom ili sa vama otišla da pogleda omiljeni film. Sve to se može odnositi i na ulaznice za pozorište, a ako je vaša draga ljubitelj pozorišnih predstava.

Jedan od praktičnih i vrlo korisnih poklona za Dan zaljubljenih može uključivati plaćanje pretplate na njen omiljeni časopis ili sajt za slušanje muzike, recimo. Važno je samo da je dovoljno dobro poznajete, pa da znate da bi bi za nju baš to bio najbolji poklon za Dan zaljubljenih.

Poklon za Dan zaljubljenih ženi

U većini slučajeva mupkarci koji su godinama u braku nemaju nedoumica oko toga koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih za ženu njihovog života, prosto zato što je dovoljno dobro poznaju da tačno znaju šta će joj se dopasti.

Elegantan sat, recimo može biti praktičan i sentimentalni poklon koji će joj dugo trajati. Isto tako i neki modni detalja, ali i poklon u vidu odlaska u neki spa centar, u kome se može opustiti od dnevnih obaveza.

Ukoliko je ljubitelj vina, možete je odvesti na vikend izlet u vinariju sa degustacijom i obilaskom vinograda. Možete joj pokloniti i ulaznice za pozorište ili operu, ako je ljubitelj tih aktivnosti, naravno.

Izbor poklona za Dan zaljubljenih ne mora biti stresan. Uz malo pažnje, truda i kreativnosti, možete pronaći idealan poklon za Dan zaljubljenih koji će izraziti vašu ljubav i ostaviti lep utisak kod voljene osobe.

Ne zaboravite da je najvažnije da poklon dolazi od srca i da pokazuje koliko vam ona znači.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *