Kamen želja – Trenuci sreće i tuge sjedinjeni u NOVOJ seriji!

Podeli

Nova turska serija Kamen želja, u originalu Dilek Tasi, je ona na koju se mnogi „klade“. Gledaćete dobra znana lica kako oživljavaju nove karaktere u novoj simfoniji strasti, traganja za istinom i neopisive privlačnosti.

Kamen želja
Slika preuzeta sa zvaničnog plakata serije

Glavne uloge u turskoj TV seriji Kamen želja su pripale Salihu Bedemdžiju, Hazal Subaši i Ozanu Dolunau. Produkcijska kuća je Pastel Film, dok režiju potpisuje Atan Donmez, a za scenario pomenute serije zaslužan je Džan Sinan, koji nam obećava nezaboravan doživljaj kroz svaku epizodu serije.

Radnja serije Kamen želja

Priča turske serije Kamen želja nas vodi u sad već davnu 1987. godine. Prati imućan par Aras Ronu i Ručan Ronu, a njihov ugled i bogatstvo kriju neispričane priče.

U vili para Ronu je i odana kućna pomoćnica Figen Kutlu. Ona je prisutna u kući i zna poneku tajnu svojih gazda, pa je povezana i sa njihovom sudbinom. No, sudbina ih neminovno povezuje sa sudbinom malene Džemer, devojčice usvojene iz sirotišta.

Džemer je ostala bez majke, dok je njen otac Mustafa osuđen na put koji vodi ka izvršenju smrtne kazne. U ovoj očaravajućoj priči o ljubavi, gubitku i neustrašivosti, istražuju se dubine ljudskih emocija dok se sudbine prepliću na neočekivane načine, ostavljajući nas zapanjene i duboko dirnute.

Ko će glumiti u seriji Kamen želja?

Glumačka postava ove izvanredne serije je sačinjena od mnogih poznatih imena turskog glumišta. U glavnim ulogama gledaćemo izuzetne talente: Salih Bedemdži (mnogi ga pamte po ulozi dobrice Sinana u seriji Zabranjena ljubav, ali i po opakom liku Dimitrija u seriji Krojač) , Hazal Subaši ( koja se ostvarila u mnogim projektima do sada, ali većina pamti njenu izvanrednu ulogu Jamačove devojke u kultnoj seriji Čukur) i Ozan Dolunai (dobro znan lik mnogim ljubiteljima turskih romantičnih serija). Njihove izvanredne glumačke sposobnosti donose dubinu i autentičnost njihovim likovima, što će biti prava poslastica za gledaoce.

Međutim, čarolija glume ne staje tu. U seriji će igrati i druga izvanredna glumačka imena. Tu su Perihan Savaš, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaradžibaši, Elif Dogan, Čiček Diligil, Engin Juksel, Afra Karagoz i mnogi drugi.

Kad počinje sa prikazivanjem turska serija Kamen želja?

Premijera turske serije Kamen želja zakazana je za četvrtak, 7. septembar, sa početkom u 20 časova, i biće emitovana na turskom Kanalu D.

Gde mogu gledati online Kamen želja?

Kako još nije krenula sa prikazivanjem, serije još nema na sajtovima za online gledanje. Čim bude postavljena, mi ćemo ovaj tekst ažurirati.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *