Kojih su 5 znakova da te devojka vara?

Podeli

Našli ste devojku za koju ste mislili da je ona prava. Spremni ste da za nju skinete zvezde sa neba, iako to ne želite da priznate svojoj okolini. Jednostavno, osvojila vas je u potpunosti. Međutim onda se desi nešto neobično što se pre nije dešavalo, ona menja ponašanje, ili pak imate neku čudnu intuiciju da nešto nije kako treba. Prva pomisao u glavi vam je da vas devojka vara.

Kako prepoznati da te devojka vara?

Pixabay
Pixabay

Sanjati da vas devojka vara

Ako sanjate da vas je devojka prevarila može se desiti sasvim slučajno (kao i većina snova), a opet pak može predstavljati ono što vas najviše muči i što sebi ne želite da priznate, a odnosi se na male znakove pokraj puta koji vam govore da sa vašom vezom nije sve kako treba. Strah od gubitka voljene osobe, može dovesti do toga da o tome često sanjate.

Ako se osećate nesigurnim i zbog toga imate teške snove, onda je dobro da razmislite o tome da li ste bili „okruženi“ znakovima da vas vaša voljena vara.

5 znakova da te devojka vara

Kada pričamo o odnosu u vezi, onda postoji nekoliko znakova koji mogu biti pokazatelji da vas devojka vara. Kako nisu sigurni pokazatelji, moguće je da za „čudno“ ponašanje vaše drage postoji razumno objašnjenje i to uvek uzmite u obzir pre ishitrenih koraka.

Nekada, iako nam se čini drugačije, iza čudnog ponašanja stoji sasvim logično objašnjenje, koje ama baš nema nikakve veze sa prevarom.

Ovo su najčešći pokazatelji da vas devojka vara:

1.     Skrivanje telefona ili računara

Ako vaša devojka sklanja telefon od vas, na primer ili ako krene do kupatila obavezno ga ponese sa sobom, ili laptop zatvara čim možete da vidite njegov ekran, onda bi takvo ponašanje moglo ukazivati da tajno komunicira sa nekim drugim preko interneta.  

2.     Nije više vesela u tvojoj blizini

Tvoja devojka više nije nasmejana i vesela u tvojoj blizni, već se njeno ponašanje može opisati kao čudno. Često je nervozna dok provodite vreme zajedno. Ovakvo ponašanje može ukazivati na to da nešto ili nekog skriva. Varanje bilo koga donosi nam nezadovoljstvo samim sobom, varanje osobe koja nam je draga ili bila draga povećava to nezadovoljstvo još više, a svi znamo da je napad najbolja odbrana. U ovom slučaju je napad uglavnom oličen u neprijatnom ponašanju prema vama.

3.     Uvek ima spremne izgovore

Više ne želi da se viđa sa vama i uvek nađe dobar izgovor da susret odloži. Verovatno kad skupi hrabrosti da sa vama prekine ili vam prizna neveru, do susreta će doći.

4.     Promene tokom intimnog odnosa

Ukoliko se vaša devojka odjednom ponaša drugačije u krevetu, onda postoje dve opcije. Prva je da nije zadovoljna intimnim odnosom sa vama i želi da na tome poradite, a druga opcija je ta da je pronašla nekog drugog i tako vam to nesvesno govori. Naš savet je da iskreno o tome porazgovarate sa njom, i šta god da je u pitanju, to prihvatite kao pravi džentlmen.

5.     Nova „lica“ u njenom imeniku

Ako primetite da na ekranu vaše devojke tokom poziva pišu neka nova imena, onda bi to takođe mogao biti znak prevare. Naime, da je upoznala nekog novog, a da to nema nikakve veze sa emocijama, onda bi vam sigurno u nekoj priči dotičnu osobu pomenula. Ovako, ako to ime vidite prvi put, a u dužoj ste vezi i skoro znate sve njene drugare, baš kao i ona vaše, onda se najverovatnije radi o flertu ili prevari.  

Važno je napomenuti da nijedan od ovih znakova ne znači sigurno da vam je devojka neverna. Ukoliko, pak imate intuiciju ili ste se pronašli u nekim od nabrojanih koraka, onda je možda najbolje da stavite sve karte na sto i da iskreno porazgovarate sa svojom devojkom. Jedna istina je vrednija od stotinu laži, pa iako prevara i izdaja u trenutku saznanja bole, setite se da će to jednog dana biti davna prošlost i da ne vredi zbog toga žaliti. Onaj ko vas vara i ne zaslužuje da bude u vašoj blizini. A o tome kako bi trebalo da reagujete ako saznate za prevaru – pročitajte OVDE.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *