Kubra – Nova serija na Netflixu

Podeli

Nova godina je na Netflix –u donela novu sjajnu tursku serijuKubra. Serija prati život običnog čoveka čija životna rutina se naprasno menja kada krene da prima anonimne poruke na jednoj aplikaciji za upoznavanje. Dobro znana glumačka imena obećavaju da će serija dostići sjajan uspeh.

Kubra - Nova serija na Netflixu
Zvanični plakat serije Kubra

Turska serija Kubra, koja je premijerno prikazana 18. januara 2024. godine na Netfliks-u, već je stekla veliku popularnost. Gledaoci su brzo zavoleli uzbudljivu priču koja istražuje ogromnu moć veštačke inteligencije nad sudbinom prosečnog čoveka.

Radnja serije Kubra

Serija prati Gokhana, stanovnika jedne istanbulske mahale, koji pkušava da se vrati u normalni život nakon traumatičnog iskustva u vojsci, gde je jedini preživeo iznenadni napad na kasarnu. Međutim, Gokhanov život neočekivano dobija novi smisao kada počne da dobija poruke od korisnika pod imenom Kubra putem platforme za online prijateljstvo čiji je član.

U početku, Gokhan ignoriše poruke, no kako postaju sve misterioznije i ubedljivije, on polako shvata da Kubra raspolaže informacijama koje niko drugi ne poseduje, uključujući i buduće događaje. Gokhan počinje da veruje da je Kubra neko poseban, neko sa neopisivom moći, pa zbog toga počinje da se u životu oslanja na njene poruke kao putokaz u kom pravcu treba da ide njegov život.

U prvoj sezoni, Gokhan se bori ss Kubrinim proročanstvima, istovremeno trpeći pritisak porodice i prijatelja da se uda za ženu koju ne voli.

Ko glumi u seriji Kubra?

Turska serija Kubra ima sjajanu glumačku postavu, a u njoj se ističu jedan od najboljih glumaca svoje generacije, Čagataj Ulusoj (kojeg smo gledalii u Netflix hit seriji Krojač), očaravajuća Aslihan Malbora i večita enigma, Ahsen Eroglu. Pored njih tu su i mnoga druga velika imena.

Da li će biti druga sezona serije Kubra?

Sjajna je vest u vezi druge sezone serije Kubra – ovo Neflixovo čudo već se nalazi u produkciji. Druga sezona obećava nastavak fascinantnog putovanja poštenog Gokhana. Naime, on sve dublje istražuje misterije koje okružuju Kubru i njene zagonetne poruke. Pripremite se za očaravajuće preokrete.

Još se ne zna tačan datum emitovanja druge sezone serije Kubra, ali se zna da će gledaoci moći da uživaju u nastavku tokom 2024. godine.

Gde gledati online tursku seriju Kubra?

Ovu uzbudljivu seriju možete pratiti putem online striming platforme Netflix. Tako da vas od gledanja ove intrigantne priči sa neočekivanim obrtima i sjajnom glumom, deli nekoliko klikova dok je ne pronađete na pomenutoj platformi.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *