Ljubavni film (Ask Film): Romantična priča za kraj 2023. godine

Podeli

Ovog decembra stigao nam je turski film Ljubavni film (Ask Film), jedna divna romantična priča koja će oplemeniti kraj ove godine. Plus, glumački par je onaj koji mnogi od vas obožavaju.

Ljubavni film (Ask Film): Romantična priča za kraj 2023. godine
Zvanični plakat filma

Režiran i napisan od strane dobro znanog Deniza Denizdžilera, film ističe upečatljive performanse glavnih glumaca, Ilhana Šena, poznatog po svojoj ulozi u novoj seriji Safir, kao i prelepe i talentovane Džemre Bajsel. Inače, ovaj par smo imali već priliku da gledamo na malim ekranima, doduše ne u glavnim ulogama. Međutim, njihove upečatljive sporedne uloge u popularnoj kriminalističkoj seriji Ramo su ostavile dubok trag na sve gledaoce.

Turski Ljubavni film, Ask film – Radnja

Ask film, odnosno Ljubavni film, prati priču o Jaz, popularnoj manekenki poznatoj po svojoj sklonosti ka noćnom životu i zabavi. Ona upaznaje Uzaja, koji je inače reditelj, kada dolazi na probno snimanje njegovog projekta. Događaji koji slede dovode do toga da ovo dvoje mladih i uspešnih ljudi dožive ogromnu ljubavnu bol, koju neće moći da zaborave tokom čitavog svog života.

Naravno lik prelepe Jaz oživela je nestvarno lepa Džemre, dok lik Uzaja tumači velika nada turskog glumišta, pomenuti Ilhan Šen.

Ko glumi u turskom Ljubavnom filmu?

Osim pomenutih Ilhana Šena i Džemre Bajsel, u ovoj romantičnoj drami igraju i druga velika imena kao što su Erkan Petekaja, Hande Katipoglu, Onur Bujuktopču i mnogi drugi, doprinoseći slojevitoj priči ovog filma.

Gde mogu gledati online Ask Film?

Trenutno, turski film Ljubavni film nije dostupan na nekoj od domaćih online platformami za gledanje turskih serija i filmova. Čim bude dostupan, tekst će biti ažuriran sa informacijama o dostupnosti gledanja ovog filma.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *