NOVA turska serija: Adim Farah (Zovem se Farah)

Podeli

Adim Farah, odnosno Zovem se Farah ( Moje ime je Farah) je turska serija koja će sigurno obeležiti 2023. godinu. U navedenoj seriji glavne uloge će tumačiti Engin Akjurek i Demet Ozdemir, a serija će se prikazivati na TV FOX.

Adim Farah  - Zovem se Farah: Sve o NOVOJ turskoj seriji

Adim Farah je adaptacija američke kriminalističke drame Čistačica, The Cleaning Lady. Nova serija je već je uspela da privuče pažnju publike. Recai Karagoz je reditelj ovog TV projekta. Ovu tursku adaptaciju potpisuje turska producenatska kuća O3 Media. Scenario je napisao udruženim snagama tročlani tim, koji čine:  Deniz Dargı, M. Cem Görgeç i S. Cenk Boğatur.

Adim Farah / Zovem se Farah – Radnja serije

Priča prati Farah, koju tumači Demet Ozdemir, ženu imigrantkinu, koja je morala da pobegne iz svoje zemlje Irana ne bi li se izborila da preživi sa svojim bolesnim sinom.  Pobegla je iz domovine sa vođom mafije.

Međutim, samohrana majka Farah postaje nenamerno svedok ubistva i tako joj se život ukršta sa Tahirom Lekesizom (tumači ga Engin Akjurek), kojeg je slučajno upoznala te noći. Njen život će se promeniti iz korena.

Trjeler za seriju Adim Farah:

Ko glumi u seriji Adim Farah?

U turskoj seriji Zovem se Farah pored glavnih glumaca Engina Akjureka i Demete Ozdemir, glumiće dobro znana lica sa malih ekrana: Firat Taniš, Senan Kara, Lale Bašar, Oktaj Čuvuk, Mustafa Afkiran i mnogi drugi.

Kako glumačka postava, a i radnja, serije Adim Farah obećava, kladionice su već počele da nameštaju „kvote“ koja će turska serija, koja se trenutno prikazuje i one koje uskoro treba da počnu sa emitovanjem, da bude na prvom mestu. Da li je to turska serija Aile, Vodomar ili pak Adim Farah?

Kada počinje sa emitovanjem serija Adim Farah / Ζovem se Farah?

Serija Adim Farah je trebalo da počne sa emitovanjem 15. februara 2023. godine na FOX TV, međutim emitovanje je odloženo zbog skorašnjih nemilih događaja izazvanih elementarnom nepogodom. Serija Zovem se Farah počinje sa emitovanjem 01.03.2023.

Zovem se Farah / Adim Farah gledaj online sa prevodom

Za sada još ne znamo na kojem domaćem sajtu za gledanje serija i filmova će biti postavljena i turska serija Zovem se Farah, odnosno Adim Farah. Čim informacija bude dostupna, ažuriraćemo ovaj tekst.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *