Serija Drugi čovek stiže u septembru

Podeli


Dugo očekivana turska serija Drugi čovek konačno stiže na male ekrane! Hand Erčel i Burak Deniz, omiljeni TV par, igraće na turskoj FOX televiziju. Pod potpisom Tims&B produkcije, sa scenaristom Ethemom Ozišikom i režijom Neslihan Ješiljurt, serija će vas uvući u intrigu, ljubav i neočekivane obrte.

turska serija drugi čovek
Screenshoot YouTube – Fox TV

Uzbudljiva radnja serije Drugi čovek, napisana od strane Onura Šenera i Lokmana Marala, dodaje dubinu ovom neodoljivom serijalu. Zanimljivo je da je serija nosila prvi, da kažemo radni naziv, Dva stranca.

Radnja turske serije Drugi čovek

Serija Drugi čovek priča nam priču o državnoj tužiteljki Lejli i odličnom novinaru Kenanu Ozturku čije sudbine se više puta prepliću.

Naime, kada Lejla napusti svoj rodni Muš i stigne u Istanbul, susret sa majkom Šahinde i ocem Rešatom otvoriće vrata i drugim tajnama. Gradska šuma postaće poprište ubistva filantropskog poslovnog čoveka, stvarajući mračnu senku nad Istanbulom. Lejlin istraživački duh se budi dok Kenan, novinar sa izoštrenim instinktom, prepoznaje svoju priliku da o tome izveštava. Njihova želja za istinom ih spaja i uvodi u vrtlog neočekivanih događaja.

Ali Kenan nosi teret koji niko ne sluti – iza fasade novinarskog pera krije se Dogan, hladnokrvni ubica. Dok se njihovi putevi prepliću u potrazi za istinom, otkrivamo više od običnog trilera.

U ovoj uzbudljivoj i napetoj priči, Kenanov otac Turan, maestralno odigran od strane poznatog Cem Darvana, donosi dodatnu dubinu priči. Serija Drugi čovek nas uvodi u svet ne samo intrige, već i dubokih emocija, čineći je delikatnim plesom napetosti i ljudskosti.

Turska serija Drugi čovek – glumci

U seriji Drugi čovek gledaćemo po mnogima najlepšu tursku divu Hande Erčel, koju pamtimo iz serije Pokucaj na moja vrata. Ona će udružiti snage sa harizmatičnim Burakom Denizom. Njihova prethodna uspešna sinergija u seriji Ljubav ne razume reči sada dobija novu dimenziju u novom intrigantnom ostvarenju.

Ovaj neodoljivi par će biti okružen izvanrednim ansamblom, uključujući i istaknutog Cena Darvana i niz drugih talentovanih glumaca, kao što su Gulčin Hatihan, Feridun Duzagač, Berin Arisoj i mnogi drugi.

Kad i gde možete gledati seriju Drugi čovek?

Uzbudljivom iščekivanju došao je kraj! Datum prve epizode turske serije Drugi čovek je objavljen, a to je 11.09.2023.

Uskoro ćemo vam pružiti tačne informacije o tome gde i kako možete gledati seriju Drugi čovek online, sa prevodom.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *