Šta znači sanjati bivšeg/bivšu?

Podeli

Ponekad nam snovi mogu mnogo toga reći o našim osećanjima, kojih možda nismo na javi svesni. Jedan od takvih snova jeste i onaj u kome se pojavljuje bivša ljubav.

sanjati bivšeg bivšu
Pixabay: cocoparisienne

U većini slučajeva takvi snovi se tumače na poseban način, a u zavisnosti od toga kako se vaša veza završila, te da li je dalje gajite osećanja prema toj osobi. U principu, to šta znači sanjati bivšeg, odnosno bivšu ćete najbolje rastumačiti sami, a ako uopšte verujete u snove, jer će vam biti sasvim jasno da li i dalje gajite osećanja prema toj osobi ili ste preboleli.

Šta znači sanjati bivšeg u poznatom/nepoznatom u okruženju?

U slučaju da ste bivšeg, odnosno bivšu sanjali u okruženju koje vam je poznato i u kojem ste boravili dok ste bili u vezi, obično se takav san tumači kao da i dalje imate osećanja prema toj osobi ili da se možda kajete zbog nečega što ste uradili u vezi sa njom.

Ali ukoliko ste sanjali bivšu ljubav u nekom okruženju, koje vam je potpuno nepoznato, taj san ukazuje na to da ste spremni da doživite novu ljubav.

Vrlo je važno da prilikom tumačenja ovakvog sna, a da bi ste dobili precizniji odgovor na pitanje šta znači sanjati bivšeg/bivšu, uzmete u obzir i kako ste se osećali kad ste se probudili, jer će vam upravo to najviše odgovora i dati. Primera radi, ako ste se posle takvog sna probudili radosni i mirni, vrlo je verovatno da imate samo lepe uspomene na tu osobu, dok sa druge strane, ukoliko ste se probudili uznemireni, sva je prilika da niste razrešili sve ono što prema toj osobi osećate.

Sanjati da razgovarate sa bivšim/bivšom

U slučaju da ste imali prilike da sa bivšim partnerom razgovarate u snu i to o vašoj vezi, to se tumači kao vaša potreban da nastavite dalje, ali i da istovremeno u potpunosti zatvorite poglavlje koje se odnosi na ljubav sa tom osobom.

Međutim, u slučaju da ste sanjali samo da vidite bivšu ljubav, ali ne i da razgovarate sa njom, to znači da ima još nešto što prećutkujete možda i sebi.

Sanjati svađu sa bivšim/bivšom

Obično ovakav san ukazuje na to da ćete se u stvarnom životu naći u nekoj situaciji, koja će vas uznemiriti. U većini slučajeva se san o svađi sa bivšom ljubavi tumači sa negativnog aspekta, a u smislu da ćete možda imati prilike da doživite neprijatnost u ljubavnom životu sa novim partnerom.

Sanjati da se ljubite sa bivšim/bivšom

 Možda vam je ovaj sam bio neprijatan, a možda i prijatan, pa upravo od toga i zavisi šta znači sanjati da se ljubite sa bivšim.

Ipak, ovakav san se u većini slučajeva tumači kao nedostatak bliskosti, koji osećate možda u stvarnom životu, te ukazuje i na to da imate emocije sa kojima niste raščistili. Imajte na umu da se to ne mora odnositi na konkretnu bivšu ljubav, već možda na neku osobu koja je sada u vašem životu.

U slučaju da ste prilikom ljubljenja sa bivšim partnerom u snu imali osjećaj zadovoljstva, to se tumači kao strah od samoće koji imate, a koji vrlo verovatno nećete ni sebi da priznate.

Uz to, postoji tumačenje ovakvog sna, koje se možda nekome neće svideti, budući da ukazuje na to da imate želju da obnovite ljubav sa bivšim partnerom.

Bilo kako bilo, nemojte se opterećivati time šta znači sanjati bivšeg/bivšu, već na javi porazgovarajte sa sobom i pokušajte da bolje razumete zašto se ta osoba pojavila u vašem snu, te da razrešite sve nedoumice koje imate u vezi sa tom temom i naravno, potrudite se da otpustite emocije, kako biste mogli bez ikakvih problema da nastavite ljubavni život dalje.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *