Turska serija EGO (Ne možete verovati muškarcu)

Podeli

Turska serija Ego – Erkege Guven Olmaz, u prevodu na srpski Ne možete verovati muškarcu, je novi tv projekat televizije FOX. Glavne uloge su pripale Alperenu Dujmazu i Melisi Asli Pamuk, koji su već ranije dokazali da su odličan TV par. Ovo je serija u kojoj nema dobrih i loših likova, već su svi i jedno i drugo.

Turska serija EGO (Ne možete verovati muškarcu)

Produkciju potpisuje Pastel Fim, režiju Doga Džan Anafarta i scenaristi su Erkan Brgiren i Tuna Gorgun.

Radnja serije Ego – Ne možete verovati muškarcu

Turska serija Ego prati priču Erhana (Alperen Dujmaz) i Elif (Ruja Helin Demirbulut) koji su ludo zaljubljeni jedno u drugo i vereni su. Jedino što žele Erhan i Elif je da se venčaju i izgrade srećan dom. Njihov sladak život poremetiće Erhanova lakovernost. Naime, Erhan će se suočiti sa dugom koji je sa njegove tačke gledišta nemoguće platiti.

Život im se menja iz korena nakon vesti koje će dobiti i pretvra se u pravu noćnu moru. Kad dobije ponudu svoje šefice Sibel (Melisa Asli Pamuk), život starog Erhana više nikada neće biti isti.  

Ko glumi u turskoj seriji Ne možete verovati muškarcu?

Serija Ne možete verovati muškarcu ima odličnu glumačku postavu. Čine je Alperen Dujmaz, Melisa Asli Pamuk, Ahmet Kajakesen, Ruja Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hulja Gulšen Irmak, Derija Bešerler, Džan Adalier, Emirhan Donmez, Naz Sajiner itd.

Ko je Melisa Asli Pamuk?

Melisa Asli Pamuk je turska glumica i model. Rođena je 14. aprila 1991. godine u Holandiji. Nosilac je titule na takmičenju lepote, a njena porodici ima poreklo iz Turske, iz grada Hataja, u kome su se februara 2023. dogodili zemljotresi razorne jačine. Melisa je bila Mis Turske 2011. godine. Upisala je psihologiju na Univerzitetu u Amsterdamu, ali je fakultet kasnije napustila zbog želje da se fokusira na svoju karijeru modela. Melisa Asli Pamuk visoka je 1,76 m. Tečno govori turski, engleski, holandski i nemački jezik, a služi se i francuskim.

Iza sebe ima veliki broj uloga kako serijskih, tako i filmskih. Pre ove serije, bila je angažovana u turskoj seriji Život i sanjarenje, gde je igrala jednu od 4 glavna lika. Sa partnerom is serije Ego, Alprenom Dujmazom, je bila već TV par u seriji Sudar. Ostala je upamćena i po ulozi u jednoj od najgledanijih turskih TV novela – Beskrajnoj ljubavi. Više o Melisinoj filmografiji čitaćete uskoro kod nas na sajtu.

Ko je Alpren Dujmaz?

Alpern Dujmaz je turski glumac i model. Još od školskih dana se interesovao za muziku u modeling. Diplomirao je na Državnom konzerevatorijumu u Ankari. Njegova debi uloga je bila u turskoj adaptaciji poznate tinejdžerske serije Male slatke lažljivice. Ostao je upamćen po ulozi psihopate u seriji Jama (Čukur). Uskoro i o Alpernovoj filmografiji jedan duži tekst.

Ego turska serija sa prevodom

Ovu tursku seriju možete gledati sa prevodom OVDE. Druga epizoda biće puštena posle dana žalosti koji su trenutno u Turskoj, zbog razornih zemljotresa koji su pogodili istok zemlje.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *