Vodomar – da li će biti druga sezona?

Podeli

Turska serija Vodomar (Yalı Çapkını) ili kako su je naši preveli  Ženskaroš iz vile ili Zlatni dječko polagano ulazi u finale prve sezone. Poslednja epizoda ove sezone će biti emitovana 16. juna na turskoj TV Star. Zbog radnje koja se intezivno menja, mnogi se pitaju da li će uopšte biti druge sezone serije Vodomar?

Vodomar – da li će biti druga sezona?

Serija Vodomar je brzo osvojila srca mnogih gledalaca kako u matičnoj Turskoj, tako i van njenih granica. Sejran i Ferit postali su jedan od omiljenih TV parova ikada, a sudbine njihovih porodica, kao i njih samih, glavna su tema rasprave kao na internetu, tako i u razgovorima mnogih uz kaficu ili čaj.

Možda vas interesuje: Zašto smo zavoleli seriju Vodomar

Međutim, iako serija obara sve rekorde gledanosti, postoji veliki broj onih koje je serija Vodomar „izmorila“ svojim prevrtima.

Vodomar – šta publika zamera scenaristi?

Ogroman je talas kritika na društvenim medijima za seriju Vodomar, pre svega zbog scenarija iste. Mnogi zameraju što se preveliki akcenat stavlja na lik Pelin. Takođe, smatra se da bi zla strana od Ifatak trebalo više da se razotkrije glavnom članu porodice Korhan.

Razočarenje je toliko, da ukoliko se scenarista ogluši o želje fanova, neki smatraju da serija može doživeti krah. Koliko je realno da serija Vodomar ne bude više ovoliko popularna? Verovatno nimalo i biće da su prethodne glasine samo glasine.

Naime, mnogi su smatrali da će turska serija Šerbet od brusnice uspeti da smanji popularnost Ženskaroša iz vile, ali to se nije dogodilo.

Fuatova smrt u seriji Vodomar

Poslednja epizoda serije Vodomar tokom pisanja ovog teksta, 33. epizoda, oborila je sve rekorde gledanosti u Turskoj. Naime, u toj seriji poginuo je jedan od glavnih likova, Fuat Korhan.

Mnogi su pohvalili izvandrednu izvedbu boli koju su ostali likovi doživeli zbog Fuatove smrti. Bujica emocija ostalih likova serije Vodomar zbog gubitka člana porodice Korhan je dirnula baš svakog koji su gledali pomenutu epizodu na malom ekranu.

Koji likovi napuštaju seriju Vodomar posle prve sezone?

Pored Fuata, i njegova žena koju igra glumica Oznor Serdželer, bi mogla da napusti seriju.

Postoje glasine da će do kraja sezone u Vodomaru „umreti“ još neki lik. Mnogi smatraju da će to biti baba tetka od Sejran, gospođa Hatuč. Naime glumica Šerif Sezer, koja tumači pomenuti lik, se najverovatnije prebacuje na TV projekat Šerbet od brusnice.

Mnoge će oduševiti činjenica da u narednoj sezoni nećemo gledati glumicu Toprak Saglam, odnosno lik Zerin – majku od Pelin.

Novi glumac u seriji Vodomar

Serija Vodomar dobija novog lika, kojeg će tumačiti turski glumac Oktaj Ekindži. Naime, on bi trebalo da oživi lik unuka Halis age koji se vraća iz Londona. Kako pišu turski mediji, smatra se da ovaj lik neće biti pozitivan i da će uneti velike pometnje u radnju serije Vodomar.

Oktaj Ekindži glumio je u uspešnoj tinjdžerskoj seriji Čuj me (Duy Beni) koja je emotivana prošle godine.

Kada počinje druga sezona serije Vodomar?

Serija se nastavlja u septembru. Kada zvanično bude objavljen datum iste, ovaj tekst ćemo ažurirati.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *