Prava BOMBA u seriji Šerbet od brusnice?

Podeli

Druga sezona omiljene turske serije Šerbet od brusnice započela je svoje emitovanje pre dve nedelje i već je začarala sve pored malog ekrana. Međutim, nakon samo dve epizode nove sezone, scenaristi su doneli hrabru odluku da uvedu nove likove. U turskim medijskim krugovima nedavno je odjeknula senzacija – veliki zavodnik iz serije Zaljubljeni neženja (Iznajmljena ljubav) će se pridružiti glumačkoj postavi serije Šerbet od brusnice.

Prava BOMBA u seriji Šerbet od brusnice?
Screenshoot iz serije Iznajmljena ljubav

Najava za 33. epizodu serije Šerbet od brusnice donosi sa sobom uzbuđenje i iščekivanje među vernim gledaocima. U ovom kontekstu, važno je istaći da je najava za ovu epizodu bila toliko značajna da su čak objavljene dve različite verzije, dodatno povećavši napetost i interesovanje publike.

Kroz ove najave, jasno je da će se radnja serije duboko promeniti. Drama i napetost će se isprepletati, dok će se događaji ponovno preokrenuti i izazvati velike promene u priči. Posebno je istaknuto kako će Alev imati centralnu ulogu u celoj priči, ali takođe i njen odnos sa majkom svoje sestričine, Kivildžim, koja će se suočiti sa zamkama postavljenim za svoju ćerku i učiniti sve što je u njenoj moći da ih predupredi.

Najava takođe otkriva da će se pojaviti novi likovi u seriji, uključujući i lik Ruzgara, koji će biti tumačen od strane popularnog glumca Jigita Kirazdžija. Osim toga, intrigantno je što se šuška o pridruživanju velikog turskog glumačkog imena seriji, što dodatno povećava uzbuđenje i očekivanja od budućih epizoda.

Ko će se pridružiti ekipi serije Šerbet od brusnice?

Barıš Arduč je u prošloj sezoni serije Sultan Alparslan postigao izvanredan uspeh i opravdao je poverenje dato mu kao glavnom glumcu. Međutim, sada je odlučio da se posveti novim projektima.

Njegova odluka da istraži nove izazove i uloge izazvala je veliko uzbuđenje među njegovim obožavaocima. Trenutno se spekuliše da će se pridružiti novoj seriji, a najnovija vest govori o njegovom mogućem angažmanu u seriji Šerbet od brusnice. Tako da postoji velika verovatnoća da ćemo Bariša Arduča gledati u seriji koja je postala mnogima omiljena.

Da li je realno da Bariš Arduč glumi u seriji Šerbet od brusnice?

Iako bi svi rado voleli da vide Barıš Arduča u seriji Šerbet od brusnice, hajde da zajedno istražimo realne mogućnosti. Nažalost, izgleda da postoji nekoliko faktora koji bi mogli ograničiti njegovo učešće u ovoj seriji. Već ranije ove godine, prva bomba je pukla u vezi sa ovim talentovanim glumcem, a to je njegova potvrda za glavnu mušku ulogu u novoj turskoj seriji pod nazivom Opsesija.

Budući da je ta serija u fazi pripreme, postoji mogućnost da se Arduč pridruži postavi serije Šerbet od brusnice. Međutim, prema dostupnim informacijama, čini se da će njegova uloga u ovoj omiljenoj seriji biti ograničena i da nećemo dugo moći uživati u njegovom prisustvu.

Iako bi bilo fantastično videti ga u ovoj seriji, moramo biti svesni da glumački angažmani, rasporedi i ugovorne obaveze često postavljaju ograničenja. No, fanovi će svakako sa nestrpljenjem pratiti sve njegove buduće projekte i sa zadovoljstvom ga podržavati u njegovim ulogama.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *