TOP 7: Novogodišnji nokti

Podeli

Praznici nam stižu, a sa njima i novogodišnja euforija. Jedan od detalja o kojem mnoge žene misle su novogodišnji nokti. Jednostavno, posebna noć nalaže posebne nokte.

Zato sa vama delimo 10 kombinacija koje će dopuniti vaš izgled tokom najluđe noći.

1. Klasični crveni

novogodišnji nokti crveni

Lepo nalakirani crveni nokti uvek deluju elegantno, pa su kao takvi i nezaobilazni deo novogodišnje noći. Ono na šta treba da obratite pažnju to je da vam nokti budu lepo oblikovani i crvena nijansa da vam se slaže uz odevnu kombinaciju. Odlično ide uz crno, braon, zlatno, srebrno, zeleno… Sa crvenim noktima, teško da ćete pogrešiti.

2. Umerene boje, a opet šik

novogodišnji noktici

Ako pak ne volite da boja na noktima privlači poglede, ali opet da bude trendi i zanimljivo, ovo je jedan od predloga. Koristite tri boje, a od toga jedna neka bude sa šljokicama. Takođe, kako je ipak najluđa noć, na par noktiju možete staviti neki praznični ili tipično zimski detalj.

3. Pravi praznični

novogodišnji nokti pinterest

Nokti koji odmah asociraju na Novogodišnju noć su sa puno detalja najluđeg praznika. Ne šalimo se kada kažemo, da ima žena koje na svojim noktima imaju prava umetnička dela ili bajku u slikama, na kojoj bi im pozavidele i najbolje slikovnice. Ako volite zimske praznike, onda neka vaši nokti pokažu to!

4. Pahuljice nokti

novogodišnji nokti ideje

Pahuljica ili zvezdica na svakom noktu boje noći – što da ne? Delovaće lepo uz jednobojnu kombinaciju, a oni hrabri će ih staviti i uz višebojnu odevnu kombinaciju. Lepo stoje i na dugim i na kratkim notkima, tako da ih mogu sve žene nositi.

5. Beli i crveni sa detaljima

novogodišnji nokti slike

Još jedan primer kako jednostavno uz par detalja, nokti mogu da dobiju pravi praznični izgled. Ne samo da imaju dobar efekat, nego se i lako kombinuju uz razne odevne kombinacije. Mada sa svedenim stilom i ovakvim noktima kao detaljem, izgledaćete šik i elegantno u isto vreme.

6. Jednobojni sa dodatkom šljokica

novogodišnji nokti 2023

Ne morate uvek da imate tipično novogodišnje motive da bi vaši nokti bili u prazničnom duhu. Dovoljno je da dodate samo malo šljokica i izgledaće baš novogodišnje.

7. Super šara

novogodisnji nokti

Praznični nokti koji su bez šljokica i novogodišnjih detalja? Da, moguće je. Ovakvi nokti mogu da se uklope sa raznim odevnim kombinacijama, a opet nisu jednobojni i klasično ukrašeni, već sa interesantnim detaljima, koji apsolutno deluju elegantno i privlače pažnju.

Nadamo se da smo vas inspirisali za najluđu noć. Koju god kombinaciju da odaberete, nećete pogrešiti.

Zahvaljujemo Manikiri iz Merkatora, Novi Sad, i Marini Jandrić na ustupljenim fotografijama.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *