Gaddar – Nemilosrdni je HIT serija ove sezone

Podeli

Turska serija Nemilosrdni, u originalu Gaddar, postala je apsolutni HIT ove zimske sezone i to samo posle prikazivanja prve epizode. Ovo televizijsko čudo potpisuje dobro znano ime Ay Yapim. Mnogi veruju da je upravo Gaddar, odnosno serija Nemilosrdni, naslednik nekadašnje HIT serije Jama, odnosno Čukur.

Gaddar - Nemilosrdni je HIT serija ove sezone
Zvaničnii plakat TV serije Gaddar – Nemilosrdni

Inače, serija Gaddar | Nemilosrdni prikazuje se na turskom FOX TV kanalu petkom uveče, u terminima kad idu dve serije koje već sezonama drže prikovane gledaoce kraj malih ekrana ito Vodomar, serija koja ruši sve rekorde gledanosti kako u Turskoj tako i u svetu, i Šerbet od brusnice, koju Turci i Balkan obožavaju.

Radnja turske serije Gaddar – Nemilosrdni

Serija Gaddar, odnosno Nemilosrdni, prati priču Daghan, vojnika koji je služio vojni rok na samom istoku Turske, i koji se vraća kući. Međutim, on se ne vraća samo kući, već pokušava da svojim povratkom vrati i svoj zdrav razum, jer je u vojsci doživeo ogromne traume. Ali se po povratku suočava sa potpuno drugačijim životom od onog koji je ostavio kada je krenuo u vojsku.

Njegova voljena devojka Ajdan je nestala, što izaziva duboku zabrinutost i nemir u njegovom srcu. Samo se jedne noći sa majkom iselila iz svog stana. Takođe došlo je do raspada i u njegovoj porodici. Sestra mu je pobegla, brat je počeo da živi sa druge strane zakona, a roditelji su se prosto izgubiili u bezizlaznoj situaciji.

Daghanovo odsustvo ostavilo je prazninu koja je dovela do urušavanja porodičnih veza. Čak se i susedstvo promenilo, postajući poprište kriminalnih aktivnosti, a nekadašnji prijatelji su sada upleteni u nezakonite radnje. U ovom haosu se pojavljuje misteriozna figura poznata kao Menadžer, nudeći Daghanu neobičan posao – da postane ubica.

Iako je prvobitno oklevao, Daghan na kraju prihvata ponudu nakon gubitka prijatelja Sameta, koji je ubijen zato što je prihvatio posao Menadžera. On na ovo pristaje pre svega kako bi zaštitio Sametovu ženu i sina. No, njegova moralna borba postaje dublja kada sazna da ga je voljena devojka Ajdan na neki način prevarila. I upravo to ruši njegove nade u mogućnost obnavljanja veze sa njom, čemu se nadao dok ju je tražio po Istanbulu.

Svestan da je sigurnost njegove porodice i porodice ubijenog prijatelja ozbiljno ugrožena, zbog njegove nove, mračne uloge, Daghan ne vidi drugi izbor osim da prihvati surovost situacije kako bi zaštitio svoje najmilije.

Ko glumi u seriji Gaddar – Nemilosrdni?

Čagataj Ulusoj, Sumeje Ajdogan i Onur Sajlak sjajno su oživeli glavne likove u seriji Gaddar | Nemilosrdni.

Njihovo odlično glumačko izvođenje nije prošlo nezapaženo, s obzirom na to da su izuzetno visoke ocene koje je serija dobila od publike. Čagataj Ulusoju je majstorski oživeo Daghanovu emotivnu kompleksnost, dok je Sumeja Ajdogan donela dodatnu dubinu liku Ajdan. Onur Sajlak je briljirao u liku mračnog Menadžera, dodajući misterioznost i napetost celoj priči.

Inače, ovo je druga serija u proteklih deset dana u kojoj Čagataj Ulsoju glumi. Naime, u Netflixovoj seriji Kubra on takođe igra glavnu ulogu, a serija je trenutno na 5. mestu u čitavom svevtu po gledanosti (u toku pisanja ovog teksta je još u prvoj nedelji prikazivanja) serija koje nisu na engleskom na Netflix platformi.

Gde da gledam online sa prevodom Gaddar – Nemilosrdni?

Tursku seriju Gaddar, odnosno Nemilosrdni, sa prevodom na srpski jezik možete gledati ona online platformi Turske serije TV.


Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *