Kako se šalje pismo Deda Mrazu?

Podeli

Deku sa belom bradom koji raznosi poklone svako dete voli i deo je njihovog detinjstva. Većina dece svake godine piše pismo Deda Mrazu, a roditelji potom gledaju da te želje ostvare.

Ove godine, ako do sada niste, napravite korak dalje i pošaljite stvarno pismo Deda Mrazu.

Kako se šalje pismo Deda Mrazu?

Pismo Deda Mrazu

Deda Mraz ima svoju adresu. Njegovo selo se nalazi u Finskoj, u Laponiji, i zove se Rovaniemi. Tu je da tako kažemo „kancelarija“ najpoznatijeg deke u kojoj, pored njega rade i vilenjaci. Ako ste mislili da se tu nalazi i njegov topli dom, prevarili ste se. Gde je kuća Deda Mraza na tajanstvenoj gori Korvatunturi, znaju samo vilenjaci.

No, dobra vest je da on rado čita sva poslata pisma u svojoj kancelariji i verovali ili ne – odgovara svima. Doduše, pismo od Deda Mraza nećete dobiti odmah, već verovatno kad leto dođe, ali bez obzira na dugo čekanje odgovora – svakom članu porodice izmami osmeh na lice.

Adresa Deda Mraza je:

Santa Claus Post Office
96930 Arctic Circle
Finland

Pismo od Deda Mraza

Kao što smo već napomenuli, pismo od deke sa belom bradom dobija svako ko mu je pisao. Istina, odgovori su šablonski i na engleskom jeziku, ali je svakako lep gest.

Nemojte zameriti na takvom odgovoru, jer Deda Mraz je samo prošle godine primio više od pola miliona pisama. Trebalo je vremena da na sve njih odgovori (pa makar i šablonski).

Pismo Deda Mrazu u Srbiji

Pismo najpoznatijem deki ne morate slati samo u Finsku, već mu možete poslati i kod nas.

Ova usluga nije besplatna, jer je Deda Mraz u Srbiji pravno lice, kako god to možda čudno zvučalo, pa više o tome kako da ga pošaljete i koliko treba da uplatite, pronaćićete pritiskom OVDE.

Deda Mraz dolazi kod vas

Za koju god opciju od navedene dve se odlučite, nećete pogrešiti. Jer možda debeljuškasti dobroćudni deka sa belom bradom ne može da dođe i pozdravi baš svako dete, ali sigurno može da odgovori baš na svako pismo.

Zato pošaljite pismo ove godine i neka najlepša čarolija detinjstva traje još mnogo godina…


Podeli

2 коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *